2777
2789

ان تی رفتم ولی گفت مشخص نیس اصلا برامون فرقی نداره اول سالم باشه ولی خیلی دلم میخواد یه چیزی بخرم براش 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. مبارکه. دختره

مرسی از کجا فهمیدی دختره 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
پسره  دختر من ان تی اینجوری نبود

چجوری بود مگه 

عزیزم منم تو ان تی بهم گفت بخاطر وضعیتش مشخص نیست جنسش

توی انومالی گفت پسره

اگه خیلی دوست دادی چیزی بخری، یه چیزی بخر که جنس توش مشخص نباشه 

مثلا پسرم یه لباس سرهمی قرمز داشت، هم دختر میشد بپوشه لباسو هم پسر

یه چیز اینطوری بخر

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
عزیزم منم تو ان تی بهم گفت بخاطر وضعیتش مشخص نیست جنسش توی انومالی گفت پسره اگه خیلی دوست دادی چیز ...

اخ قربونش من که دلم ضعف میره ولی روزها خیلی دیر میگذره

شکلش فرق میکرد عزیزم انشاءالله هرچی که هست سالم باشه❤

مرسی عزیزم