2777
2789

بچه قبلا گفته بودم نامزدم بهم پول قرض میده

این بار ازش گرفتم گفتم بهت پس میدم ولی قبول نمیکرد بهش بدم ولی هی شوخی شوخی میگفت که یادت رفت پوله منو این چیزا. کلا خیلی شوخ طبعه ایناهم به شوخی‌میگفت. ولی دیگه دیشب بهم برخورد گفتم من که فرارنکردم پولتو میدم ناراحت شد دعوامون شد. الان براش کارت به کارت کردم

انقد ناراحتم ازش دلم شکسته نرفتم خونه نشستم توپارک.میخوام ازش جداشم

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی می‌کنی که پس میدی؟

نه اون شوخی میکرد که پوله منو یادت رفت کلا خیلی شوخی میکنه باهام مشکل ندارم ولی این یکی بهم برخورد

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
چرا اینجا همه عقد میکنن میگن نامزد ...دوست پسر دارن میگن نامزد...    

ما به عقد میگیم نامزد خب