2777
2789
ناشکری نکن من آرزومه پریود شم

آهان اقدامی 

ایشالا دامنت سبز شه

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرممممم همه امیدامو ناامید میکنه امروز شدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ایشالله زودتر جواب بگیری دوست خوبم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

اخییی فداتشم ، برو پیش متخصص   اح ادم بچه دار میشه یجور عذاب میکشه نمیشه یجور دیگه عذاب میکشه

میرم عزیزم 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منم الان شدم این همه برو دکتر بیا چله بردار دعا کن خدارو صدا بزن آخرشم هیچی من ک ب خودکشی فک میکنم د ...

عزیزم درخواست دوستی میدم قبول کن.

در رابطه با مامان شدنته❤❤

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

ایشالله زودتر جواب بگیری دوست خوبم

دیگ نمیخام بدردم نمیخوره بعده این همه افسردگی حسرت

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دقیقا کی خوبه؟

وقتی صبح برا نماز نباید پاشی😁

وقتی میفهمی حامله نیستی😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
انشاالله ب امید خدا مامان میشی، عجله نکن از خدا زور زورکی یچیرو نخواه ، شما اقدام کن پیش متخصص اینا ...

اقدام میکنم پیش متخصصم میرم ولی هیچی 

دیگ نمیخام بدردم نمیخوره بعده این همه افسردگی حسرت

درکت میکنم ولی چاره ای نیست باید تحمل کنیم بسوزیم تا خدا ی نظری ب ماهم بمنه

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

میرم عزیزم 

من ۲۵ سالمه پن شیش سال قبل زور زورکی از خدا بچه میخاسم ، نمیشد رفتم دکتر ماه بعدش دیدم حاملم دوقلو بود پسر ، الان پشیمونم چون از هش ماهگی بچه هامو ندیدم از شوهر حرمله ام ک جدا شدم ازم گرفتش، الان بچه هام شش سالشونه هنو من ندیدمشون