2777
2789

سلام بچه ها خواهر شوهر بزرگم خیلی متلک میگه همش اعصابمو خرد میکنم البته ننشم همینجوریه زبوناشون تلخه خیلی یه یک هفته ای بود بالا نرفتم چونکه خوشم نمیاد اعصابمو خرد میکنم حالا دیروز مجبور شدم برم شوهرم کف بیا نشستیم دیروز شوهرم خواهرش اینارو برده بود حرم بعد میگف حسن داداشم خیلی خوبه کاش دامادش نمیکردیم دیرتر دامادمیشد حیف داداشم کاش هیچوقت زن نمیگرف بعد منم گفتم خیلیم خوشبخته الان بعد باز تنش گف ما نمیگیم بدبخته کاش دیرتر داماد میشد اینجور پسرا خیلی خوبن دیرتر داماد بشن نکه شوهر من همش بهشون خدمت رسانی میکنه هرجا میخان برن حسن هرکار میخان بکنم حسن بخدا انگار اژانسه این خیلی خواهر و مادرش و میخواد حالا خوبه زن ‌وزندگیم که داره بازم حرف روی حرفشون نمیزنه که اینا اینجوی میگن   و خسته شدم بخدا شده کلفت خونوادش فقط خودشم هیچی نمیگه چجوری جوابشونو بدم بنظرتون 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلع سلاحشون کن هرچی گفتن تاییدکن بخندبگواره اشتباه کردین بایددیرترزنش میدادین بی تفاوت باشووبخندوحرف خودشونوتاییدکن اون وقت میگن عهدنتونستیم بااین حرف بچزونیمش

نه بابا خیلیم از پشت خونوادشه ولی درکل هیچی نمیگه    

والا تو باید میگفتی کاش عروس نمیشدم با این عتیقه ای ک پیدا کردی 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂