2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم به خواطر مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 28 پست

خب بگو ایشون فکر کرده شما خواب تشریف داری نخواسته بیدارت کنه کار بدی کرده؟ و این ک چون شاگرداش زود میان دیگ ب صبحونه خوردن نرسیده بنده خدا... 

چ اشکالی داره؟ شما هیچوقت نگی آره میدونم کارش بد بوده تایید نکن. بگو نشده چ اشکالی داره ولی بعد ک نبود ب مامانتون زنگ بزنین بگین ی زنگی ب همسرم بزن بگو ببخشید بی خدافظی رفتم دلیلش این بود.. وقتی هم ک زنگ زد بگو دیدی عجول بودی... 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر این چیزای الکی بیخود حرفو کش نده وقتی اونجوری میگه سیاست داشته باش برو بغلش کن بگو ولش کن عقشم اون حرفا رو مامان دیرش شده بود هم اینکه نخواستیم تو رو از خواب بیدار کنیم اذیت شی وگرنه منظوری نبود حالا لوس بازی درنیار بیار خانومتو بغل کن که بالاخره تنها شدیم و یکم ازین چرت و پرتا بگو ! مردا همینن فقط باید بتونی بگیری تو مشتت 

منم به شوهرم گفتم توعقد خب توهم صبح ساعت ۶میرفتی بابقیه که خواب بودن خداحافظی نمیکردی مگه ناراحت شدن ...

خدایی خیلی لوسی 🤣 شوهرت بدتر ... ازینا که اشکشون دم مشکشونه🤣🤣🤣

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
چقدر گشتم ببینم کجا نوشته خاطر خخخ

منم😁

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
بابا حساس نباش حتما چند روز دور مامانت چرخیدی حسودیش شده .

نه به خدا اینقدر که از شوهر جلو مامانم تعریف میکنم و قربون صدقه شوهرم میرم ک مامانم کلا فکر میکنه شوهرم شاهزاده با اسب سفیده

اخه نمیدونی چه جوری دادو بیداد راه انداخت اول صبحی

بزن تو دهنت بگو لال میشم لال میشم 🤣🤣🤣 خدایی نمیدونم چرا خندم میگیره 

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
حالا من ناراحتم شما غلط املایی بگیر

ببخشید من روی غلط املایی حساسم هر جا ببینم باید بگم نمیتونم صبر کنم

و اما در مورد ناراحتیتون به نظر من شوهرت از چیزی ناراحت بوده و به احتمال زیاد از حضور مادرتون چند روز مونده خونتون ناراحت بوده و اینطوری خواسته بیانش بکنه

البته این نظر و حس منه

شما میتونید خیلی راحت به جای ناراحتیم بهش توضیح بدید که مادرتون میل صبحانه خوردن نداشته و این شما بودیم که باید میومدین بدرقه مادرم

و حالا که  نیومدی قرار نیست زبونت ۱۰ متر دراز باشه

و این من و مادرم هستیم که باید از تو گلایه کنیم که نیومدی بدرقه مادرم

البته مثل من تند نگو یه خورده آروم تر بگو ولی منظور همین چیزی که گفتم باشم دلیل این ناراحتی ام اصلا بهش نگو که دلیل این که دلت از کجا پر بوده و اومدی این حرف‌ها گفتی این رو سر بسته بزار بمونه فقط در مورد اینکه تو حق ناراحتی نداریی و ما باید ناراحت می‌شدیم و مادرم میل صبحانه خوردن نداشته و همچنین وقت صبحانه خوردن نداشته و میخواست زود بره برسه به خونش!

زشت ترین دختر سایت هستم🤚

اومدم بهت دلداری یا اگه بتونم راهکار بدم

ولی گفتی زدم تو دهن خودم گفتم لال میشم لال میشم خیلی بدم اومد

وقتی خودت انقدر با خودت تحقیرآمیز رفتار میکنی بقیه هم بدتر

واقعا در رفتار عادی و برخورد معمولی با وقایع چه سختی وجود داره که این رفتارهای عجیب غریب رو بروز میدید

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اره بخند 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣