2777
2789
عنوان

خانومای اهوازی ...ای وی اف های موفق دکتر نقاب بیاااین

| مشاهده متن کامل بحث + 9262 بازدید | 213 پست
احتمالا رشدش متوقف شده بازم راضیم به رضاش

چی بگم والا 

راستش خوب نیس که نرفته بالا 

ولی یه احتمال دیگه هست 

اگه دوتا انتقال دادی یکیش رشد نکرده باشه یکیش مونده باشه 

البته اگه بتای بعدی بالا بره 

ایشالا که دومیه 🙏🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا  راستش خوب نیس که نرفته بالا  ولی یه احتمال دیگه هست  اگه دوتا انتقال ...

ممنون عزیرم

تا ببینم چی میشه

بی خبر نمیذارمت

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️

پشمالو چ کردی میگم اینستا سالمی رو دیدی چقد فیلم گذاشته سزارین جنین ای وی افی بعد 18 سال13 سال 12،7،10،15 خییییلی گذاشته الکیه بنظرت

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
https://chat.whatsapp.com/IaAqgjvcS8rJZXAMIrzSHZ گروه واتساپ مامانای اهواز

سلام نفس چیکار کردی باز ای یو ای کردی؟

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
پشمالو چ کردی میگم اینستا سالمی رو دیدی چقد فیلم گذاشته سزارین جنین ای وی افی بعد 18 سال13 سال 12،7، ...

من قراره پریود شدم هیسترو و خراش بدم بعد برم برا انتقال 

فعلا موندم 

نمیدونم والا نقاب هم خیلی داره توپیجش سزارین دوقلو و ای وی اف و اینا 

باید بری پیشش ببینی چطوره توجه میکنه وقت میذاره برا مریض

پشمالو چ کردی میگم اینستا سالمی رو دیدی چقد فیلم گذاشته سزارین جنین ای وی افی بعد 18 سال13 سال 12،7، ...

اینا کلا تبلیغات خوبی دارن 

البته الان تو‌اهواز همینا هستن دیگه چاره ای نیست 

من قراره پریود شدم هیسترو و خراش بدم بعد برم برا انتقال  فعلا موندم  نمیدونم والا نقاب ه ...

نقاب خودم بهش پیام دادم گفتم فیلم بزار بعد اون مرتب میذاره  ولی مال سالمی هم ی نگا بنداز drshabnamsalemi

اینا کلا تبلیغات خوبی دارن  البته الان تو‌اهواز همینا هستن دیگه چاره ای نیست

آره واقعا راهی نیست انشاالله بعدی مثبت میشه من خودم دیدم کسایی پیشش مثبت شدن حتی یکی بود سه ماهش بود ای وی افی 

آره واقعا راهی نیست انشاالله بعدی مثبت میشه من خودم دیدم کسایی پیشش مثبت شدن حتی یکی بود سه ماهش بود ...

ممنون عزیزم ایشالا برا خودت 

پیش سالمی یا نقاب ؟

ممنون عزیزم ایشالا برا خودت  پیش سالمی یا نقاب ؟

نقاب ولی من شروع کنم سیکلو میرم پیش سالمی

پس چرا پیش سالمی میخوای بری ؟ بهتر از نقابه بنظرت ؟

نرفتم که ولی نقاب یجوریه حتی دو کلمه دو کلمه باهام حرف نمیزنه ماما دارو میده و همه چیو میگه یکی نیست بگه بابا من 9سااااله مشکل نازایی دارم دقیقا بگو چمه چیکار کنم  یک سال فقط آزمایش نوشت واسم هر بار