پشمالووو مدیر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 عنوان خانومای اهوازی ...ای وی اف های موفق دکتر نقاب بیاااین | مشاهده متن کامل بحث + 9262 بازدید | 213 پست دوستان من توسیکل ای وی افم یه بار انتقال دادم با دکتر نقاب که منفی شد موقع انتقال دیدم بدون سونو انتقال میده کسی مثبت شده باهاش ببینم همینطور بوده انتقالش ؟ دکترای دیگه اهواز چطور بدون سونو انتقال میدن ؟ مرا هزار امید است و هر هزار تویی .. 1399/07/19 | 02:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 انشالله همه منتظرا دلشاد شن مخصوصا تو عزیزم ممنون عزیزم ایشالا مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
mastane1373 عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2283 اها باشه ممنون عزیزم از توضیحاتت ایشالا بارداری خیلی خوبی داشته باشی 🙏 ممنون انشالا هرچه زودتر خبرای خوب بشنوم ازت دستم خورد خارج شدم وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 امروز ۱۳ روزه منفیم تازه بهم گف بیا هیسترو و خراش اندومتر بده ماه قبل انجام دادم دیگه ... ویکتوریا جان هیسترو رو کدوم بیمارستان برات انجام داد من آخر ماه نوبت دارم برا هیسترو و خراش میشه بگی هزینش چقد شد دفترچت چی بود مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 الان دیدم نوشتی دو و نیم روز چند پری انجام میده به من گفت پریود شدی ساعت ۹ برو بیمارستان همون روز انجام میشه بعد بلافاصله مرخص میکنه ؟ دفترچت چی بود ببخش عزیزم زیاد شد سوالام مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ویکتوریا۷۰ عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 6999 ویکتوریا جان هیسترو رو کدوم بیمارستان برات انجام داد من آخر ماه نوبت دارم برا هیسترو و ... بیمارستان اروند هزینه فکر کنم دو و نیم اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
ویکتوریا۷۰ عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 6999 الان دیدم نوشتی دو و نیم روز چند پری انجام میده به من گفت پریود شدی ساعت ۹ برو بیمارست ... من روز ۹ پری برام انجام داد دکتر گف باید پاک باشی چطور به شما گفتن هر وقت پریود شدی ساعت ۹ بیمارستان بودم دکتر خیلی دیر میاد ساعت ۲ برام انجام داد ۱۵ دقیقه بیشتر طول نمیکشه ساعت ۵ عصر مرخص شدم دفترچم هم بیمه تامین اجتماعی ان شاالا که موفق باشی اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 من روز ۹ پری برام انجام داد دکتر گف باید پاک باشی چطور به شما گفتن هر وقت پریود شدی ساعت ۹ بی ... نمیدونم عزیزم چرا اینطور گفت منم تعجب کردم اخه ۱۶ پری بود رفتم پیشش گفت باید پریود شدی برو حالا باز زنگ میزنم مطب میپرسم ازشمیکم فرم رضایت عمل همسرت پر کرد ؟ مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 اخه همسرم بعضی روزا اهواز نیست میترسم نباشه تو اون تایم انجام ندن مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ویکتوریا۷۰ عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 6999 نمیدونم عزیزم چرا اینطور گفت منم تعجب کردم اخه ۱۶ پری بود رفتم پیشش گفت باید پریود شدی برو&nb ... اره میخواد عزیزم اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 اره میخواد عزیزم ممنون عزیزم مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 ممنون انشالا هرچه زودتر خبرای خوب بشنوم ازت سلام عزیزم خوبی ؟ دوباره بتا دادی ؟ مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
mastane1373 عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2283 سلام عزیزم خوبی ؟ دوباره بتا دادی ؟ سلام یه چیز عجیبه بخدابی بی هام که مثبت نمیشنامروزم ازمایش دادم بازم ۵۰شد،ینی بتا بهداز دو روز هیچ تغییری نکردهدوباره باید شنبه تکرار کنم دستم خورد خارج شدم وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 سلام یه چیز عجیبه بخدا بی بی هام که مثبت نمیشن امروزم ازمایش دادم بازم ۵۰شد،ینی بتا بهداز دو روز ه ... به دکترت گفتی ؟ عزیزم ایشالا که خیره و بالاتر میره مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
mastane1373 عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2283 به دکترت گفتی ؟ عزیزم ایشالا که خیره و بالاتر میره اره هی میگن تکرار کنامید الکیاین ماه پریود شدم باز میرم برا انتقال دستم خورد خارج شدم وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 اره هی میگن تکرار کن امید الکی این ماه پریود شدم باز میرم برا انتقال اخه بتا الکی ۵۰ نمیشه حتما یه چیزی هست مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..