2777
2789

هدفت فقط طلاق باشه نه ازدواج مجدد اونم خودش به وقتش پیش میاد من تو عقد طلاق گرفتم و اون موقع اینقدر دلم سیاه بود میگفتم تا ابد ازدواج نمیکنم ولی بعدها با دید باز ازدواجم کردم شما فعلا تکلیف این زندگیو روشن کن بعد به فکر زندگی بعدی باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم اول ذهنت رو روي اين بزار كه ايا اين زندگي من با اين اقا ارزش صبر كردن و درست شدن داره؟

اگر كه با مشاور صحبت كردي و به اين نتيجه رسيدي ارزش نداره جدا شو

و بعدش تمركزت رو بزار روي خودت و زندگي خودت

از الان فكر نكن سريع كسي رو بياري توي زندگيت

به وقتش ممكنه خودش پيش بياد

افراد زيادي ازدواج هاي دومشون بهتر از اول بوده

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

میدونی بد چیه؟؟این ک بترسی وجدانشی و یه عمر توحسرت زندگی خوبی ک میتونستی داشته باشیو از ترس ابرو جدانشدی بمونی

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
خواهرم هست من مجردم 

انشالله هرچی خیره همون بشه.خواهر من تو عقد جداشد الان ازدواج کرده یه بچه هم داره‌

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
صد در صد اطدواج خوب گیرش میاد... بد هم هست نمیگم نیست انا نه اط نظر دید مردم چون الان جا افتاده.. از ...

من بعد ازدواجم جداشدم بچه هم ندارم

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
خداروشکر، خوشبخته الان؟ شوهرش مشکلی نداشت با ازدواج سابق خواهرت 

مرسی😊خیلی بهتر از اون کثافت زنبازه. آره خوشبختن😍نه.شوهرش فامیل دوره.میدونه همه چیزو.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
کار خوبی کردین خیلی بهتر از این بود ک با بچه جدا بشین... یعنی هرچی ادم جلو تر بره اسیب بيشتري میبینه

کار خوبی کردم واقعا ...گیر یه آدم اشتباهی لاشی افتاده بودم ولی اثرات اون زندگی روح و روان و اعتقاداتم و نابود کرده😢😢😢

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....