2777
2789

شوهرم خیلی جوشی و عصبیه، رفیق باز هم هست

نمیگم من عیبی ندارم ولی اون وقتی از چیزی ناراحته نمیتونه رو اعصابش مسلط باشه.... 

چند روز پیش باهم دعوای حسابی کردیم  منو انداخت بیرون از خونه.... یعنی بهم گفت برو بیرون...

اینقدر هنوز عصبانیه ک هنوزم طلبکاره ازم با اینکه 6 روزه من خونه مامانم هستم.... 

امشب رفتم چند تا لباس واسه خودم و دخترم از خونه بیارم دیدم 7تا ماشین در خونمون پارک َ شده..... 7_8تا رفیقاش پیشش بودن و من بهش زنگ زدم گفتم اومدم لباس هام بردارم گفت بیا تو، 

رفیق هاشو فرستاد تو حیاط و من رفتم داخل، 

دیدم داشتن مشروب میخوردن.... 

وسایل هامو برداشتم و باز بهم گفت برو بیرون.... 

از اونجاییکه میشناختمش چقدر جوشیه، هیچی نگفتم و اومدم بیرون...... 

شوهرم هم بهم گفت آماده طلاق باش.... 

شوهرم خیلی مرد خوبی بود،رفیقاش دارن از بین می‌برنش.... خیلی دوسش دارم.. 😔

زندگیم داره از هم میپاشه سر چیزای الکی.... 

😔😔

وقتی خونتو ترک میکنی همین میشه دیگه

جوشیه چیه؟

مینشستی تو خونت اونو بیرون میکردی

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خونتو ترک میکنی همین میشه دیگه جوشیه چیه؟ مینشستی تو خونت اونو بیرون میکردی

اتفاقا کار عاقلانه ای کرده خونه روترک کرده،بعضی مردا عصبی میشن واقعاوحشی میشن یوقت دست درازی میکرد هولش میداد خدایی نکرده بلایی سرش میومد چی!بذاره تو شرایط بهترباهاش حرف بزنه ازمشاورکمک بگیره بهتره تا بخواد وقتی عصبیه وممکنه دست ب هرکاری بزنه باهاش دربیوفته،زن مگه زورش ب مرد میرسه ک بیرونش کنه!

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت