2777
2789
عنوان

کی بچه اش کلاس سوم ابتداییه 😞😞

1278 بازدید | 51 پست

خسته شدم بخدا 

علوم فصل  مواد اطراف ما و اندازه گیری مواد اگر بدونید چقدر باهاش کارکردم چقدر مثال زدم 

باز ازش میپرسم فقط منو نگاه میکنه 

از ریاضی نگم براتون 

معلمشوم کلیپ میفرسته که توضیح میده یه آقایی همین دیگه من باید بشینم هی توضیح بدم مثال بزنم

یا دختر من هوشش پایینه 

یا شرایط آموزشش بده

بچه های شما اوکی هستن؟

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

یه چیزی بگید امروز دیگه اشکم در اومد

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من کلاس سومه، اما مشکلی نداره، علوم که جز آسون ترین درس هاست

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

نگران نباش بخدا خاهر برادر من بدترن مامانم دیگه میزنه تو سر خودش

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜
چرا شبکه آموزشو دنبال نمی کنید عالی درس میدن

فایده نداره ....اونم میبینه

يام شما خوب توضيح نميدي بهش؟ بچه ها امسال دارن خونه تحصيل ميكنن براشون يكم سخت و نا مانوسه نياز به درك بيشتري دارن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من که بچم کوچیکه ولی جاریم دوقلو کلاس اولی داره داره پدرش درمیاد هرچقد توضیح میده بازم اونقدرا بچه ه ...

بچه های منم دوقلو ان کلاس اول .تا اینجا که مشکلی نبوده شکر خدا 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

همدردیم .ببین وقتی توضیح دادی و مثال زدی و هی تکرار با تکرار کردی همراه خودش یعنی تو بگی اون تکرار کنه بعد اون روز رو بیخیال بشو روز بعد بگیر ازش بپرس با تکرار و تکرار کن بعد چند روز کلا ولش کن و گیر نده همون مطالب رو برات میگه 

حتما معلمشون خوب آموزش نمیده، معلم پسر من هم تصویری تماس میگیره هم وویس میفرسته، بچه ها خیلی خوب یاد میگیرن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!