2777
2789
عنوان

عجیب ترین نوع حسادت 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 47 پست
وای چقد بی چشمو رو و گستاخو حسودو همچی باهم😕😕😕

😁😁😁😁دقیقا همه چی باهم نکبت دوسال تمام عمر وجوونی مارو تلف کرد با عقده ای بازیاش،خواهر شوهرا رو پر میکرد بر علیه من یه بساطی داشتیم سرهمین دعوای عروسی،دوسال طول کشید تا اون روشو نشون داد سراسر عقده وحسادته الان چندسالیه کل فامیل باهاش قطع رابطه ان یه ملتی ازدستش راحت شد😁😁اون چندماه قبل من ازدواج کرده بود ولی بنا به دلایلی عروسی اینا براش نگرفتن

خدایا مسافر 
جاری من که هرچی من بگیرم میره یقه شوهر بیچاره رو خفت میکنه و بعدم‌ به همه میگه چه بد سلیقه س و فلان ...

چقد رو مخین این افراد

جوابشونو اینجور مواقع چی باید داد؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا چرا مث یچهان اینا😂

🤣🤣🤣🤣ازمن بزرگترم هس۲سال

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
دخترعمم بعد بله برون گفت پسره ازتون سرتر بود 😐 دختر فامیلمون عکس شوهرمو دید گفت حق داشتی دنبالش اف ...

حالا اگرم عروس سرتر باشع میگن این چیه حیف تونیس

کلا یحرفی دارن براگفتن

دنبالش افتادی 😂عجب بی حیان بضیا

دور بر من زیادن حسود،مخصوصا جاری و مادر همسر،مثلن شوهر تک پوش خرید،مادر شوهر صورتش قرمز شده بود 

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

موقع نامزدیم پدرشوهرم سرویس طلامو بهش نشون داد همون لحظهدقهر کرد رفت خونه باباش طفلی پدرشوهرم فک کرد ...

😂😂همه یطرف اینایی ک ب عروس حسادت میکنن یطرف

مادرزن داداشم با هر تیکه جهاز برا دخترش برا خودشم یکی میخرید😐حسادت یا چی بود نمیدونم اسمشو

همه النگوهامو سرویسمو فروختم... بعد یه قرنی دوتا النگو شوهرم خرید نشون مادرشوهر و خواهرشوهرام داد مث ...

عزیزم .حالا ما انقد خوشال میشیم عروسمون طلا میگیره اصا عروس خوب باشه ک باعث افتخاره 

فاز بضیارو نمیفمم😒

چرا مث هووها باهات رفتار میکرد😂 خدایی خنده دارن بضیوختا

اره همین حسادتاش ب تدریج زیادتر و شدیدتر شد تا جایی ک داره زندگیمو از هم میپاشونه 3 هفته اس خونه ی پدرمم..

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏