2777
2789
عنوان

عجیب ترین نوع حسادت 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 47 پست
من وقتی پیراپزشکی قبول شدم مادرشوهرم بهم گفت دلم واست میسوزه تو تجربی خوندی واسه پزشکی دخترش همسن م ...

وا دیگه برا پسرشونم پیشرفت دوسندارن ملت😕

میگفتی دلت برا دخترت بسوزه😁

تازه گوشی جدید خریده بودم دوماه پیش یهو جاریم خ مادرشوهر دید گوشیم رو اپن هست گف این مال کیه گفتم من تازه خریدم گفت چند تا قیمتشو گفتم انداخت زمین و رفت😆😆😆😆 دوهفته بعد گوشی خرید

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریم تو عروسیم یه دعوای صوری راه انداخت عروسی رو به کام هممون تلخ کرد هنوز بعد چندسال بهش فکر میکنم نفرینش میکنم بهترین شب عروسیمو تبدیل کرد به بدترین شب زندگیم

خدایا مسافر 

تو دوران عقد شوهرم واسم گوشی خرید مامانش پاشو کرد تو ی کفش ک باید واسه منم از اینا بخری یا وقتی میرفتیم بیرون باهم ز میزد کجایین مثلا اگر میگفت اومده واسه من خرید کنه میگفت واسه منم دو تا شال بخر میخریدیم ولی استفاده نمیکرد یا یبار عکس پروفایلم دسته گلی گذاشتم ک شوهرم واسم خریده بود اونم عکس پروفایلش ی سبد گل روی میزشون گذاشت...خیلی کارای بچه گانه دیگه با ۶۵ سال سن

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏
من لباس جدید بخرم دوست صمیمی م چپ چپ نگاه میکنه و تبریک نمیگه ولی من هر وقت اون لباس جدید بخره کلی ت ...

اره یدوستم اینکشلیه یاد اون افتادم😑

همه میگفتن لباست قشنگه برمیگشت می‌گفت اصنم قشنگ نیس یا دوستام بشوخی میگفتن بابات مایه داره (ناهار میخاستن)

این ن گذاشت ن برداشت گفت خب باشه کی میخاد برا این ب.رینه😑 من😕😕😕

تو خونه مادر شوهرم ما کاری بکنیم به دخترش و پسر دیگرش زور میکنه،اونا همون کار ما رو بکنند،یا بخرند

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

چند روز پیش رفتیم پل خواجو با جاریم اینا شوهرم رفت بستنی خرید همه برداشتن شروع ب خوردن کردن من نخوردم گفتم میل ندارم شوهرم گف عهععن یادم نبود بستنی نمیخوری برم اب هویچ بخرم گقتم ن نمی‌خوام چند بار گفت قبول نکردم دو دقه بعد جاریم بستنی شو گزاشت زمین ب شوهرش گف توکه میدونی من بستنی دوست ندارم اب هویج میخام🧐🧐😲😲😲😲درصورتیکه قبلش داشت میگف بستنش خوشمزس و اینا

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
تازه گوشی جدید خریده بودم دوماه پیش یهو جاریم خ مادرشوهر دید گوشیم رو اپن هست گف این مال کیه گفتم من ...

وای چقد خنده دارن بضیوختا😂😂

زنعموم لباسمو توی عروسی دید (واقعا جذاب بود پیرنم)برگشت بلند گفت دخترم لباس خودت از همه قشنگتره 😂حالا دختر شبا مانتو بود😐

همه غش کردن😂

وای چقد خنده دارن بضیوختا😂😂 زنعموم لباسمو توی عروسی دید (واقعا جذاب بود پیرنم)برگشت بلند گفت دختر ...

واقعا بعضیااا خیلی حسودن(جاریم اینا وضعشون خیلیییی بهتراز ماست ولی من یه جفت کفشم بخرم حسادت میکنه)

تو دوران عقد شوهرم واسم گوشی خرید مامانش پاشو کرد تو ی کفش ک باید واسه منم از اینا بخری یا وقتی میرف ...

چرا مث هووها باهات رفتار میکرد😂 خدایی خنده دارن بضیوختا