2777
2789
اگه حساسیتش زیاد باشه آره چون که پروتیین تو اب خورشت هم هست. بچت چه علائمی از حساسیت داره؟

خیلی ممنونم که جواب دادین

اولش استفراغ و رگه های خونی در مدفوع

اما یه چن روز یه که همه چی میخورم فقط نفخ و زور زدن هنگام خواب داره 

هر یه ساعت یه بار از خواب بیدار میشه

به علاوه بالا آوردن پنیری به مقدار کم

ولی دیگه رگه خونی تو پی پی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حساسیتش زیاد باشه آره چون که پروتیین تو اب خورشت هم هست. بچت چه علائمی از حساسیت داره؟

ببخشید دوست عزیزم امضاتونو خوندم ماشااله سرشار از علم هستین

یه سوال دیگه خواستم بپرسم که ترس شیرخوار از صداهای بلند مثل افتادن در قابلمه یا سرفه باباش توو خواب یا دیدن اشخاص غریبه در بزرگسالی تاثیری در روحیه و شخصیتش می ذاره؟

و راه چاره چیه؟

ببخشید دوست عزیزم امضاتونو خوندم ماشااله سرشار از علم هستین یه سوال دیگه خواستم بپرسم که ترس شیرخوا ...

عزیزم دخترمم با این همه تجربه خودم ترسوئه. اگه نوزاده ترس ریشه در بارداریت داره از چیزایی میترسیدی ترشح هورمون رو بچت تاثیر گزاشته. کم کم بزرگ شه بهتر میشه و تاثبر بدی نداره نترس. فقط بزرگتر میشه میبینه اتفاق و ترسش کم میشه مثلا ممکنه از صدای چرخ گوشت بترسه ولی تا دوسالگی خوب تر میشه و خیلیاش از بین میرع

روانشناسی کودک
رفلاکس نداره بچتون

نه خوب شده بود دوهفته پیش که سه ماه و نیمه بود پدرش یکم بهش طالبی رو داد لیس زد و مادر شوهرم شکلات یکم مالید رو زبونش دوباره رفلاکسش شروع شده این بار شدید حالت پنیری بالا میاره

بنظرتون ممکنه از دندون درآوردن باشه یا همون از طالبی و شکلات شده؟؟

عزیزم دخترمم با این همه تجربه خودم ترسوئه. اگه نوزاده ترس ریشه در بارداریت داره از چیزایی میترسیدی ت ...

خیلی ممنونم دقیقا همینطوره که فرمودین

من بسیار ترسو هستم از یه باره ظاهرشدن شوهر در اتاق گرفته تا صدای گربه و...به شدت می پرم هوا

نگرانم که بچه ترسویی بشه در بزرگسالی

بنظرتون با صداهای بلند آشناش کنم بهتر نیست یعنی جلوی چشمش کم کم صدا رو بلند تر کنم

با اجازه ی استارتر.بچه هفت ماهم پشت سرش قسمت پس سری ی چیزی اندازه نخود سفت واستخوونی هست تجرابه ای د ...

عزیزم من فکر میکنم یه کیست چربی هستش که کاملا بیخطره

که معمولا اگه تو صورت و....باشه به دلیل زیبایی خارج میکنن ولی پشت سر مهم نیست نگران نباش اصلا

نه خوب شده بود دوهفته پیش که سه ماه و نیمه بود پدرش یکم بهش طالبی رو داد لیس زد و مادر شوهرم شکلات ی ...

فک نکنم خوب شده بوده رفلاکسش  منم پسرم رفلاکس داشت از موقع تولد ینی بد جور بالا میاورد جهشی راضی نبودم کسی بغلش کنه اصلا دوا درمونش هم نکردم خودش بعد پنج ماه کامل قطع شد البته دکتر بردم گفت بعد پنج ماه خوب میشه که شد الانم فک نکنم رفلاکس بچه شما هم ب این زودی قط سده بوده

خیلی ممنونم دقیقا همینطوره که فرمودین من بسیار ترسو هستم از یه باره ظاهرشدن شوهر در اتاق گرفته تا ص ...

نه. اتفاقا باید از ۱دای کم شروع کنی. اول منشا صدارو بهش نشون بده بدون اینکه صدا داشته باشه مثلا ابمیوه گیری خانوش ‌ بعد رو کم روشنش کن یه مدت بعد زیاد  شه.سن کودکت کمه برای اینکار. باید حداقل ۱۸ ماهش بشه که منشا صدا و کاراییشو نشون بدی مثلا بگی زود پز اگه صدا میده چون داره غذا میپزه خیلی کار خوبی برای ما میکنه. و از توش غذای پخته در بیاری بهش بدی بخورهخ.من خودم از سوسک وحشت دارم جیغ میگشم

روانشناسی کودک
نه. اتفاقا باید از ۱دای کم شروع کنی. اول منشا صدارو بهش نشون بده بدون اینکه صدا داشته باشه مثلا ابمی ...

بچه منم خیلی ترسو هستش ب غیر از خانواده اگه کسی رو ببینه  میزنه زیر گریه یا از صدای بلن میترسه میترسم بزرگ شد اعتما  ب نفس نداشته باسع