2777
2789
عنوان

خواب عشقمو دیدم ولی..

214 بازدید | 13 پست

دیروز تصمیم گرفتم عشقمو فراموش کنم کات کردیم البته از طرف من..ولی نمی تونستم فراموشش کنم یه ساله.. دیشب شمارشو حذف کردم و برای اخرین بار پروفایلشو دیدم و از مخاطبینم حذفش کردم ولی همون شب اومد به خوابم و باهام حرف زد و موهامو بوس میکرد...امروز هی بهش فکر میکردم 

چیکار کنم 

دختر ترک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم

ربطی به امید داره.

یه پسر وقتی به عشقش نمیرسه دو سه ماه گریه میکنه.بعدش یواش یواش فراموش میکنه.فقط همیشه یادش هست که روزی عاشقش بوده اما زندگیشو میکنه.

دختر ها رو اطلاع ندارم که چکار میکنن و چند وقت بعد فراموش میکنن.

این که شما میگین رو تصمیمم قاطعم یعنی با عقلتون تصمیم گرفتین و این خوبه اما اگه اگه دلتون گریه خواست جلوی خودتون رو نگیرین.زودتر آروم میشین.

ربطی به امید داره. یه پسر وقتی به عشقش نمیرسه دو سه ماه گریه میکنه.بعدش یواش یواش فراموش میکنه.فقط ...

فقط میتونم بگم خوشبحالتون شما مردا 

شما از دنیای دخترا خبر ندارید و درکی هم ازشون ندارید 

دختر ترک