2777
2789

هر چقدر به مشکل خوردین هیچوقت برای مشاوره و پادرمیونی و این چیزا خانواده هارو وسط نکشین.... شما ها یه روز با هم خوب میشین دوباره ولی تو ذهن پدر مادرا میمونه همش فک میکنن شماها مشکل دارین هنوز.... 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان تاپیکام پر شد یه سوال دارم وقتی شوهر آدم هر چن ماه یه بار خونواده زنشو ببینه و اصلا زنگ نزنه ...

چون دامادها شانس دارن ولی عروسها نه

عروس ها مجبورن خانواده همسرشونو ببینن

ولی پسرا نه

واقعا قانون مسخره اییه

چرا؟ بد خانواده خودتو بگی مجوز این صادر نمیشه که بتونی بد خانواده ی اونم بگی؟

اگه بدخوانواده خودتو بگی دیگه اون اصلا خونوادتو ادم حساب نمیکنه براشون اهمیت قائل نمیشه

.............................
کانللش رو داری میتونی ادرس کانل رو دقیق بنویسی

یا پیغمبر😂😂😂 من؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

احترام 

محبت 

اقتدار 

چشم بگو ولی زیرزیرکی کار خودتو بکن .

اگه میخوای هواتو داشته باشه به شکم و ز ی ر شکمش برس .

بخودت برس برای خودت ارزش قائل باش ارایش کن لباسای جذاب بپوش 

برای خودت مخفیانه پس انداز کن هرچند ناچیز 

بد خونوادشو نگو حتی اگه دلت خیلی پره چون حق رو به اونا میده خودت این وسط بد میشی 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌