2777
2789
عنوان

دندون درآوردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 32 پست
آخه واکسنای قبلی اینطور نبود.. بعدم میترسم خدایی نکرده زبونم لال کرونا نباشه.. نمیتونم صبر کنم فقط.. ...

میشه ویروس رزوئلا باشه 3 روز تب داره 2 روز بدنش دونه میریزه بعدش خوب میشه مخصوص این سن هست

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم ۱۰ ماهشه برای دندون تب نکرد که داغ بشه فقط  یزره پیشونیش گرمتر از همیشه بود و فقط یروز ...

پسر منم 10 ماهشه هنوز دندون درنیاورده😩

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
واکسنه عزیزم پسرمنم دوماهه اس واکسن زدم تاچندروزتب داشت بیحال بود وزیادشیرنمیخورد خوب میشه نگران نبا ...

عزیزم شما بچه تب کرد چیکارا میکنید .من خ میترسم از تب

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸

من فقط پاشویه میکنم یه قابلمه اب ولرم میذارم کنارم دستمال خیس میکنم میذارم پیشونیش دستو پاهاش....چه شبایی ک تا صب بیدار بودم از بیخوابی بیهوش میشد صورتو میشستم خوابم نبره 😢

فقط استامینوفن بهش میدادم هر۴ساعت۱۲قطره وبدنشو باحوله خیس میکردم ولباس خنک تنش میکردم شباهم نمیخوابیدم مراقبش بودم

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام..
عزیزم بخدا به پیغمبر دندون تب نمیاره . اگرم بیاره به ۳۸ ممیرسه. ممکنه بچه عفونت داشته باشه. توی .گلو ...

آره منم برای همین بردم دکتر.. تا مطمئن بشم ریسک نمیشه کرد داروی سرماخوردگی میدم دکتر گفت اگه با وجود دارو بازم تب داشت بیا که آزمایش بده

سرما خوردگیه...دندون که سرفه نمیکنه...مراقبش باش و مرتب داروهاشو بده و براش سوپ بلدرچین یا مرغ بپز.. ...

مرسی عزیزم

آره دارم دارو میدم خداروشکر بهتره اما چون فصل بدیه سرد و گرم میشه.. میپوشونمش عرق میکنه پشتش

واکسن 6 ماهگی خیلی سخته و تا 3 روز بچه تب میکنه صبر کن بیشتر از 3 روز شد ببرش دکتر

برده بودم دکتر.. نگفت سرماخوردگیه اما داروی سرماخوردگی داد.. برای آب دهان هم گفت برای دندونشه

منم ۳روز دیگه پسرم واکسن ۶ماهگی داره از الا نگرانم  توام نترس عزیزم انشالا خوب میشه امشب داشتم ...

مرسی عزیزم.. مواظب باش سرما نخوره توی این فصل.. واکسن رو رد میکنه

میشه ویروس رزوئلا باشه 3 روز تب داره 2 روز بدنش دونه میریزه بعدش خوب میشه مخصوص این سن هست

نشنیدم.. ولی از دکتر سوال کردم سرماخوردگیه گفت ویروسه.. داروی سرماخوردگیه.. الان بعد دو روز از دکتر بردنش دونه و قرمزی زده روی سر و صورت و شکمش

من فکر کردم واسه گرمی و تخمه س که خوردم.. یعنی میگی برای همینه؟