2777
2789
عنوان

دندون درآوردن نوزاد

724 بازدید | 32 پست

سلام دوستان.. ٤ روزه واکسن شش ماهگی پسرم رو زدن.. الان دو روزه شبها تب میکنه یعنی سر و گردن و کف پا و شکمش داغه.. استامینوفن میدم خوب میشه.. دیشب هم کمی سرفه میکرد.. سرفه های دائمی و زیاد نداره.. تبش هم میگیره و ول میکنه.. آبریزش دهان داره.. بیحاله و نق میزنه.. دیشب نصف شب بیدار چیزی که از اول تولدش سابقه نداشته..

دکتر بردم داروی سرماخوردگی داده

بنظرتون از دندونه? با واکسن یا سرماخوردگی?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از هر چی هست واسه همشون همین ایتامینوفن رو بده و صبر کن هیشکی نمیتونه بگه حتما از کدوماشو ...

آخه واکسنای قبلی اینطور نبود.. بعدم میترسم خدایی نکرده زبونم لال کرونا نباشه.. نمیتونم صبر کنم فقط.. استامینوفن میدم خوب میشه ولی دوباره تب میکنه. علائم سرماخوردگی نداره.. دکترم گفت آب دهانش برای دندونه.. پرسیدم سرماخورده گفت ویروسیه

عزیزم بخدا به پیغمبر دندون تب نمیاره . اگرم بیاره به ۳۸ ممیرسه. ممکنه بچه عفونت داشته باشه. توی .گلو یا ادرار یا گوش. چند وقت پیش یه خانمی بچش دو شب تب کرد هی گفتم گفت نه واسه دندونه. وقتی تشنج خفیف کرد بردن ازمایش عفونت ادراری ساده داشت. اگه زود میرفت کار به جای خطرناک نمیکشید

روانشناسی کودک

واکسن 6 ماهگی خیلی سخته و تا 3 روز بچه تب میکنه صبر کن بیشتر از 3 روز شد ببرش دکتر

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
ببخشید خانوما قطره استامینوفن ک ماهه درش باز شده و تو یخچال نگهداری شده بندازم دور یا میشه استفاده ک ...

اگه باز شده فقط تا یک ماه قابل استفاده هست بیشتر شد بنداز

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

واکسنه عزیزم پسرمنم دوماهه اس واکسن زدم تاچندروزتب داشت بیحال بود وزیادشیرنمیخورد خوب میشه نگران نباش

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام..

منم ۳روز دیگه پسرم واکسن ۶ماهگی داره از الا نگرانم 

توام نترس عزیزم انشالا خوب میشه امشب داشتم از علایم کرونا تو بچه های زیر یک سال میخوندم خ ترسیدم خدا خودش کمکمون کنه

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
ببخشید خانوما قطره استامینوفن ک دو ماهه درش باز شده و تو یخچال نگهداری شده بندازم دور یا میشه استفاد ...

بنداز دور...اگه ضرر نداشته باشه فایده هم نداره...ندی به بچه