2777
2789

من خيلي خانواده شوهرم بي عاطفه هستند. تا حالًا بهتون زنگ زدند تولدتون رو تبريك بگن و يا كادو بدن؟

تا حالًا شده به تلفن خودتون زنگ بزنند و يا خودتون حال و احوال كنند؟

از اول كه ازدواج كردم خيلي باهام مثل غريبه ها رفتار كردند و من رو عضوي از خودشون ندونستند. دلم خيلي ميگيره ازشون. نه زنگي، نه احوالي، نه كادويي،....

أوائل من همه كار ميكردم ولي حتي كادو ميدادم از شوهرم تشكر ميكردند براي همين منم ديگه كادو نميدم. ولي تولد مثلا خواهر شوهرم رو تبريك ميگم ولي اون اصلا زنگ نميزنه.

هميشه هم به شوهرم زنگ ميزنن . خيلي بي عاطفه هستند. اصلا نميفهممشون!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ک مجردم اما خونواده پدرم رو عید ب عید میبینیم راحتیم .....پدر بزرگم حتی نمیدونه پسرش(بابام)چند ...

مامانت حرص نميخوره و ناراحت نميشه؟

من خيلي ناراحت هستم كه با اين خانواده وصلت كردم 

زنگ که تو یه حیاطیم نزدن😁 ولی کادو دادن کادو برا زایمان اولم، وچند بارم کادو واسه تولدم خواهر شوهرم گلی هست از گلهای بهشت😍😍😍 پارسالم برا تولدم شلوار و کلی شکلات آوردن، سال پیششم یه تاپ ازطرف مادرشوهرم ویه تاپ دامنی هم از طرف خواهر شوهرم 😍😍😍😍

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

کلا عمه،عمو،پدربزگ و مادر بزرگ همه از دم بی عاطفه ان بر عکس بابام بیست سال ازداج کردن همیشه مامانمو سوپرایز میکنه و براش کادو‌میگیره .....پدرم خیلی مومنه همیشه اواین دعاش برا خانوادشه ....اوایل نمیخواست قبول کنه اما الان متوجه شده ک خانوادش بی عاطفن ....میخوام بگم بعضیا سیستمشونه کلا اینطورین و‌اگر مثلا تو ام تبریک نگی ناراحت نمیشن چون براشآن مهم نی .....

اره خیلی.مادرشوهرم هرموقع میاد خونمون برای خودم و بچه هام هدیه میاره.هرسال ۶۰ کیلو آبغوره.ابلیمو ،کشک،لواشک.برنج.ترشی.اجیل.گز ولباس و کلی چیزای دیگه میاره.خواهرشوهرام و برادرشوهرمم دست خالی نمیان خونمون.

والبته که ناگفته نماند ماهم خیلی براشون چیز میبریم عیدی و شب چله ای برای خواهرشوهرم و برادرش و مامانش سکه میبریم.سرویس و دستبند و گردنبند طلا برامادرشوهرم میخریم(البته قبل از گرونیا).هربارم دست خالی نمیریم.یه بن کارتم دادیم به مادرشوهرم که چندوقتی یه بار کلی شارژ میشه از لب تاپ و گوشی بگیر که برای برادرشوهرم خریدیم تا پراید زیر پامون که سال اول هدیه دادیمش به برادرشوهرم.

ولی جاش خیلی پرشده برامون با دعای مادر

کلا عمه،عمو،پدربزگ و مادر بزرگ همه از دم بی عاطفه ان بر عکس بابام بیست سال ازداج کردن همیشه مامانمو ...

اخه فقط تولد نيست. بقيه وقتها هم همين هستند. 

كلا بويي از انسانيت نبردند.

مادرت ناراحت نميشه از دستشون؟

پدرت خودش ميره و خانوادش رو ميبينه؟