2777
2789
عنوان

تا حالًا خانواده شوهر بهتون كادو دادند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 84 پست
بله همه از اول ازدواجمون الان چند ساله حتی نمیدونن خونمون کجاست

اخه دليلش چي هست كه اينطور هستند؟

مال من با من لج ميكنند و مشكل دارند. فكر ميكنن برادرشون بهشون كم زنگ ميزنه مشكل من هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چي ميگه؟ اون باهاشون رفت و امد داره؟ خيلي بده بي عاطفگي

ببین هر کسی یه جوریه الان خاله من پدر شوهرش و کلا خانواده شوهرش خیلی خوب و مهربونن ..حتما یک روز در میون میرن اونجا کلی هواشونو داره ...با خواهر شوهر و‌برادر شوهراش کلی مسافرت میرن در کل کاملا مخالف ما هستن من یه ۸ ساله یکی از عموهامو کلا ندیدم ....ی دختر عمه دارم دی ماه ۹۷ دنیا امد من دوسالش بود دیدمش ...😁

بقيه چي؟ خواهر شوهرهات؟ مال من همه خسيس و بي عاطفه هستند.. دريغ از يك تلفن كه اقلا تلفني تبريك بگن

تبریکه ن نمیگه

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
چیزی که عوض داره گله نداره عزیزم عین خودشون رفتار کن سرد وبی تفاوت  کمی هم لبخند داشته باش زی ...

الان من هم اصلا بهشون زنگ نميزنم. شوهرم هميشه تولد خواهر شوهرم تلفن رو دستش ميگيره و ميگه من ميخوام به خواهرم زنگ بزنم و تو هم حرف ميزني تبريك بگي؟ منم ميمونم تو عمل انجام شده. اصلا دلم نميخواد بهشون زنگ بزنم . برن گمشن همشون. 

مخ

شوهرت چي ميگه؟ اون باهاشون رفت و امد داره؟ خيلي بده بي عاطفگي

ببین برا منم نه تولدم میدونن نه تبریک میگن به قول تو فقط زنگ میزنن شوهرم اونم که خودشو براشون میکشه البته منم اصلا بهشون محل نمیدم یه روز مادر پدر باشه بهشون زنگ میزنم وتمان کاری بهشون ندارم ولی به قول تو خیلی بی عاطفه ان ولی بیشتر فک میکنم خیلی مغرورن فک کردن حالا کین خدا شاهده من حامله بودم یه بار تلفن برنداشتن یه زنگ بزنن حالم رو بپرسن بعد شوهرم میگف از من حالت رو میپرسن فقط بلده حمایت کنه اخر انقدرهمه فک و فامیل من از دور ونزدیک زنگ میزدن حالم رو میپرسیدن رفته بود به مامانش گفته بود بعد ننش زنگ زد حالم ازشون به هم میخوره

ببین برا منم نه تولدم میدونن نه تبریک میگن به قول تو فقط زنگ میزنن شوهرم اونم که خودشو براشون میکشه ...

كجايي هستند؟ دقيقًا خصوصيات خانواده شوهر من رو دارن.

خانواده شوهر من خودشيفته هستند و شوهر من خيلي دفاع ميكنه ازشون

الان من هم اصلا بهشون زنگ نميزنم. شوهرم هميشه تولد خواهر شوهرم تلفن رو دستش ميگيره و ميگه من ميخوام ...

اوایل ک پدرم زیر بتر رفتار خانوادش نمیرفت مامانمو مجبور میکرد زنگ بزنه یا مثلا بره خونهاشون اما الان خودش از مامانم معذرت خواهی میکنه میگه من واقن نمیدونستم اینا اینطورین ...پدر بزرگم کلا بابامو ور میداره در این حددد پدرم خیلی خیلی مذهبیه واس ثواب میره ب پدرش سر میزنه ...باورت میشه حتی بابامو نگاهم نمیکنه انقدر بدجنسه 

من که عقدمونم نیمدن .چندسال پیش یوسال باپسرش مییوند خواستگاری موقع بله برون بافامیلش اومد زدن بهم ورفتن تاچندسال بعد پسرشون خواست واومد خواستگاری ولی تنها .بعدشم ۳سال ندیدمشون حالام که میان نه کادو برام خریدن نه تبریک نه چیزی.تازه فهمیدن باردارم که ما با شیرینی رفتیم گفتیم الان تو ۵ماه رفتم یه بار نشده بگن خوبی نینی ت خوبه؟ پارسال خواهرشوهرم حامله بود من براش شوید پلو وماهی و پلو ساده و کوکو سالاد وژله  درست کردم وبردم که هنوزم تعریف طعمشو خواهرشوهرم میکنه بعد مامانشو مامانجونشم نزدیکمون بودن ناهار گفتم بیان همونا رو برا اونا درست کردم دور هم باشیم تا نشستن سرسفره مادربزرگه گفت باریکلابه این برادر دستش درد نکنه...یعنی برا خواهرش اینکارو کرده!! حالا بنده خدا شوهرم مث بقیه مردا تواین باغها نیست من پیشنهاد دادم و درست کردم و بردیم.دلم میخواست بگه باریکلا به این برادر و زن برادر .اینارو گفتم تا بگم خیلی بدتر از اینام باهام کردن ودارن میکنن ولی من برام مهم نیست.شمام برات مهم نباشه .کرونام اومد ولی آدما بخودشون نیومدن.بیخیال فدای سرت