2777
2789

بابااین تاپیکارو چه راست چه دروغ نزنین لطفا

آخه کاریه که شده ماکه نمیتونیم مشکل رو حل کنیم الان

مجردا بیچاره ها میبینن از هرچی مرد هست متنفر میشن درحالیکه همه مثل هم نیستن

یاهم یکی مثل اون خانم دیروز تو سایت میگفت ازدواج بدرد نمیخوره و من با یکی دوستم میاد خونم مالشم میده و غذا میپزه و به اوج لذت جنسی هم منو میرسونه.

پز میده که ازدواج اینجوریه و دوستی اونجوری

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر ببخش وسط تعلیق سینماییت. تاپیک قبلیت رو خوندم کلا به قول دوستمون شفای عاجل @tatijun &nbs ...

🤣🤣🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

گیریم این تاپیک دروغ باشه ولی تو ایران کم نیست ازین موردا که زن بیچاره اونم تو شهر غریب کتک میخوره بچه هاش کتک میخورن زن بهترین سیاستمدار دنیا هم باشه ولی وقتی از مردش کافی یه بار کتک بخوره اونم تو جوونیش و بارداری اصلا آشتی هم باهم کنن ولی تو این دل لامصب عقده میکنه مگه مرد اینقدر جبران کنه که زن ببخشتش ای کاش این جور مردا یه کم تعقل میکردن که بابا زن گله نه قهرمان 

بچه ها  نمیدونم واقعا نمیدونم چرا میگین که دوروغ میزنم ولی من برای این تایپک رو دم که ازتون کمک بگیرم و راهنماییم کنید... ولی شما حالم رو بهتر نکردین هیچ بدترم کردین.. و اونایی که میگن تایپک قبلیت رو خوندم و فلان و فلان من تازه توی نی نی سايت اومدم و تایپک قبلی رو زدم تا مطمعن بشم ازتون... و بعد این تایپک رو دم که راهنماییم کنید.. من شوهرمو واقعا دوست دارم ولی زندگی الکی نیست که.... لطفا به جای اینکه بهم تهمت دوروغ گویی بزنید راهنماییم کنید تا بتونم تصمیم درست رو بگیرم ممنون ازتون 

بچه ها  نمیدونم واقعا نمیدونم چرا میگین که دوروغ میزنم ولی من برای این تایپک رو دم که ازتون کمک ...

راهنمایی نداره عزیزممم کتک خوردی و اشتی کردین زندگی همینه فقط نزار دیگه دست روت بلند کنه و گرنه عادتش میشه 

بگو لامصب میزنی لباسام پاره نکن در عوضش بگو برام یه لباس بخر ادم بشی 

و این که بهش بگو مردی که این همه دهن بین باشه به حرف ننه اش بیاد زنش کتک بزنه مرد نیست کمتر از مردههه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
گیریم این تاپیک دروغ باشه ولی تو ایران کم نیست ازین موردا که زن بیچاره اونم تو شهر غریب کتک میخوره ب ...

من این تایپک رو زدم تا کمکم کنید وبله توی ایران خیلی از مردا هستند که زناشون رو بی هیچ دلیل کتک می‌زنند ولی اینکه میگید دروغ میگم باید بگم خوشبحالتون که معلومه اونقدر شوهرتون بهتون محبت میکنه که باورتون نمیشه این چیزارو.. شاید منم قبل این ماجرا این جور تایپک هارو باور نمیکردم ولی الان.......... 

راهنمایی نداره عزیزممم کتک خوردی و اشتی کردین زندگی همینه فقط نزار دیگه دست روت بلند کنه و گرنه عادت ...

ممنون عزیزم ولی نمیدونم چرا مادر شوهرم این کارارو میکنه... فهمیدم که به شوهرم گفته زنت رفته با برادر شوهرت خوابیده.. ولی آخه من حتی تا حالا توی چشمای برادر شوهرم هم نگاه نکردم 

استارتر ببخش وسط تعلیق سینماییت. تاپیک قبلیت رو خوندم کلا به قول دوستمون شفای عاجل @tatijun &nbs ...

عزیزم نمیدونم چی بهت بگم ولی من تایپک قبلیم رو برای اطمینان از سایت زدم و واقعا دلم هوای رفیقم رو کرده بود... من فقط خواستم از تجربه های شما استفاده کنم.... من تازه 1 ساله ازدواج کردم وتازه واردم خواستم از شما کمک بخوام.. ولی از اینکه این تایپک رو دم پشیمون شدم 

مادر شوهرت رو بکش مشکلاتت حاصل میشه 😀😀😀

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...