2777
2789
همین امشب یه تاپیک میزنم شوهرم با ساطور از وسط نصفم کرد😂😂😂 همتونم تگ میکنم😁😁😁😁

ساطور باید بمیری نمیشه از اون دنیا تاپیک زد بگوووو با چاقو ریز ریزم کرد بهتره البته انگشتات باید سالم باشن بشه تایپ کرد 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان متاهلی  خب هنوزم دیر نشده میتونی سیاستت رو ببری بالا

اره عزیزم.اینجا خیلیی خیلیی به زندگیم کمک کرده.

بهت تاپیک های دختر گرانبها.و بانو آرتمیس و پیشنهاد میکنم بخونی😙

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نمیشه میگیرش زیر مشت و لگد اونوقت

به هر حال طرف چهار تا بزنه یکی میخوره گازی مو کشیدنی چنگی مرداااا بدنش برای درد ضعیفه یه گاز بگیری غش میرن مگه بکسور باشن

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
همین امشب یه تاپیک میزنم شوهرم با ساطور از وسط نصفم کرد😂😂😂 همتونم تگ میکنم😁😁😁😁

چرااخه..... چه دلیلی داره من دروغ بزنم که... والا مریض شماهایین که به هر چیزی به آدم میگید دروغ گو.. عزیزم ببخشید ولی با این کاراتون به هیچ جایی نمی‌رسید.. وحقیقتم نمی‌تونید عوض کنید 

بعدش اومد سمتم گفتش هرزه عوضی میری جلو اینو اون هرزه بازی میکنی فکر کردی من نمی‌فهمم.. اون لحضه انگا ...

یاد رمان ایرانیا افتادم 😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
بعدش اومد سمتم گفتش هرزه عوضی میری جلو اینو اون هرزه بازی میکنی فکر کردی من نمی‌فهمم.. اون لحضه انگا ...

خب بعد چی شد؟؟ نگو بخشیدی و بوس بوس

بعد زدنم می آد بغلش میکنه گریه میکنه این خط اینم نشون😐

بیا پیش بینیت درست از آب دراومد   

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.