2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها از کجا میگین سرکاربه؟من تاحالا هبچ تاپیکی رو اینجوری با اطمینان نگفتم سرکاریه

اگه یه درصد راست باشه چی؟نمیترسین از قضاوت و دل شکستن؟

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
سرکاریه هم باشه ی عبرت میشه واس ازدواج نکردنم

ازدواج خوبه ولی با ادم مناسب😬از تاپیکا عبرت باید گرفت که قوی باشیم تن به ظلم ندیم.مستقل باشیم (مالی.عاطفی)سریع بچه دارنشیم.برخورد مناسب با همسر و بلد باشیم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
بعدش من گفتم قلط میکنی.. از کی تاحالا برو عمتو بزن... الان زیاد حضور ذهن ندارم ولی یکی اون گفت یکی م ...

واییی خب خواهر من جواب نمیدادی مگ مردارو نمیشناسی

جوابشونو بدی هار میشن

بعد اینکه آروم شد حمله میکردی با دامنت خفش میکردی

مردارو عصبی میکنین بعد میگین آی وای زد😐

میشه واس حاجتم یه دونه صلوات بفرسی ممنونتم❤در ضمن 1399/9/9 بهترین 
ازدواج خوبه ولی با ادم مناسب😬از تاپیکا عبرت باید گرفت که قوی باشیم تن به ظلم ندیم.مستقل باشیم (مالی ...

اره والا

خیلی چیزا دیدم اینجا

میشه واس حاجتم یه دونه صلوات بفرسی ممنونتم❤در ضمن 1399/9/9 بهترین 
بخدا زنایی ک از شوهرشون کتک میخورن خیلی بی عرضه ان اصلا نمیتونم درک کنم یکی مثل ماست بیاسته یکی دیگ ...

وااای تو بستگان ما یه روحانی هست تقریبا پسرعمه مادرم میشه یه بار بابام اینا رفته بودن خونشون زنش مظلومش اورده لباسهای تکه تکه شو به بابام نشون داده بود مامانم میگفت بدنشو بهم نشون داد کبود کبود بود خدا لعنت کنه این جور آخوندهای ظالم رو به خدا زنش هم زن خوبی هست من بچگی دیده بودم خیلی مهربان و خوشگل بود

دقیقااا.منم برم یه داستان سرهم کنمم شوهرم منو با چاقو زد😬

همین امشب یه تاپیک میزنم شوهرم با ساطور از وسط نصفم کرد😂😂😂

همتونم تگ میکنم😁😁😁😁

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
همین امشب یه تاپیک میزنم شوهرم با ساطور از وسط نصفم کرد😂😂😂 همتونم تگ میکنم😁😁😁😁

😂😂😂بی صبرانه منتظرم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بعدش اومد سمتم گفتش هرزه عوضی میری جلو اینو اون هرزه بازی میکنی فکر کردی من نمی‌فهمم.. اون لحضه انگار تریلی از روم رد شد اونقدر حالم بد بود که نمیدونستم چیکار کنم.... اونم اومد جلو با سگک کمربند (همون جای اهنیش) منو تا میتونی زد بعد من میخواستم فرار کنم که چراغ خوابو پرت کرد طرفم خورد به کمرم.. من اون لحضه چشمام سیاهی رفت و بیهوش شدم وقتی به هوش اومد دیدم بغلشم و داره گریه میکنه.. یکم که گذشت به خودم اومدم.. رفتم طرفش و زدم توی صورتش و گفتم عوضی کثافت چطور میتونی اون حرفارو بهم بزنی یه چند. تا مشت و لگد زدمش ولی اونقدر بدنم درد میکرد که یه دفعه ای ولو شدم کف زمین