2777
2789

انومالی میشه؟

اگر سونو معمولی چون روستایی فقط بیمارستان دولتی قبول میکنه اونم با مهر متخصص خودش میشه ۲۰ تومن

(تعرفش اینجوریه)

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش ما 70

مگه ۷ ماهگی انومالی؟؟

سونو معمولی ۲۰ تومن بیمارستان،،دفترچه روستایی جای دیگه قبول نمیکنن که

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
مگه ۷ ماهگی انومالی؟؟ سونو معمولی ۲۰ تومن بیمارستان،،دفترچه روستایی جای دیگه قبول نمیکنن که

آنومالی ک پنج ماهیگه..چون نمیرم نپرسیدم ولی ان تی 160دادم و 164هم آزمایش غربالگریش بود... و بقیه سنوها ک سلامت جنین. 70تومنن.با دفترچه تامین اجتماعی دادم.دفترچه روستایی بازم متاسبتره 

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
آنومالی ک پنج ماهیگه..چون نمیرم نپرسیدم ولی ان تی 160دادم و 164هم آزمایش غربالگریش بود... و بقیه سنو ...

نه عزیزم جفتشون ۳۰ درصد

شما مطب بیرون رفتی؟؟

روستایی فقط بیمارثتان قبول میکنه

ازادش حدودا ۶۰ و بیمه ۲۰

نه عزیزم جفتشون ۳۰ درصد شما مطب بیرون رفتی؟؟ روستایی فقط بیمارثتان قبول میکنه ازادش حدودا ۶۰ و بی ...

اره مطب بیرون رفتم. بیمارستانها شلوغه و باید نوبت بگیری منم وقت ندارم همه کارامو مطب و آزمایشگاه بیرون هم انجام میدم. بیمارستان سختمه برم

اره مطب بیرون رفتم. بیمارستانها شلوغه و باید نوبت بگیری منم وقت ندارم همه کارامو مطب و آزمایشگاه بیر ...

حدس زدم قیمت گفتی

گفتی ۷۰ حدس زدم مطب رفتی

مطبش خیلی خوبه . الان یه خانم دیگه هم تو شهرمون مطب سنو باز کرده ولی من فقط به همون مطب آقای دکتر اعتقاد دارم

مطبش خیلی خوبه . الان یه خانم دیگه هم تو شهرمون مطب سنو باز کرده ولی من فقط به همون مطب آقای دکتر اع ...

بله مطب قیمت همین رنج

ولی چون گفتی ۷۰ دادی مطمعن بودم بیمارستان نرفتی،،دفترچه روستایی هم مطب قبول نمیکنه،ازاد حساب میکنه

بله مطب قیمت همین رنج ولی چون گفتی ۷۰ دادی مطمعن بودم بیمارستان نرفتی،،دفترچه روستایی هم مطب قبول ن ...

آها. حالا چن ماهته. نی نی چیه

آها. حالا چن ماهته. نی نی چیه

من مجردم

چون شاغلم میدونم روستایی قبول نمیکنن..