2777
2789
عنوان

عجیب ترین لباسی که

180 بازدید | 5 پست

بچه ها عجیب ترین  و مسخره ترین لباسی که تاحالا تو تن کسی دیدین چجوری بوده و چه رنگیو اینا؟😶

من ی بار تو ی مهمونی یکیو دیدم چادرو مثل لباس کرده بود دور گردنشو اینا خیلی مسخره بود😂 ۱۴ ۱۵سالم بود

عجیب ترینش این بود ک عروسی عموم خواهر عروس هم لباس عروس پوشیده بود(مجردم بود حدودا اونموقه ها 40 سالش )ب نظرم ی مقداری چیپ بود کارش 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
عجیب ترینش این بود ک عروسی عموم خواهر عروس هم لباس عروس پوشیده بود(مجردم بود حدودا اونموقه ها 40 سال ...

دقیقا منم اینو دیدم، خواهرشوهر عروس لباس عروسی خودش پوشیده بود ولی دامنش شیفون نداشت

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خودم دبیرستان که بودم تپلی بودم یکم (چاق نه هاولی لاغرم نبودم ) بعد یه لباس مجلسی داشتم سایز خودم رنگشم بادمجونی بود 

دوستم توتنم دید خیلی خوشش اومد گفت اینو بده من بپوشم واسه عروسی فامیلمون( حالا هیکل مثل چوب کبریت ) لاااااااااااغر بعد سبزه 

حداقل 4  سایز بهش گشاد بود 

ولی دیگه روم نشد بگم نمیدم 

بهش دادم 

فرداشم گفت اون چکمه قهوه ایاتم میدی؟؟  (چکمه های منم تا سر زانو جذب ساق پای خودم

یعنی فکر کنید اون لباس بادمجونی گشاد با چمکه قهوه ای تو هر کدوم لنگش 4 تا پای اون میرفت 

ولی در کمال ناباوری این ترکیبو پوشید رفت عروسی 

به موهاشم یه گل سرخ زده بود  

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....