2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه مردایی که....

683 بازدید | 52 پست

خدا لعنت کنه مردایی رو که نمیذارن زن هاشون برن خونه باباشون.فک میکنن هنوز دوره ارباب رعیته.ولی پدر و مادر خودشون رو روی سرشون حلوا حلوا میکنن....به کمرتون بزنه این احترام به والدینتون.وقتی نمیذارین زنتون همسرتون مثلا عشق زندگیتون بره خونه باباش...

که قرار باشه هربار خواست بره خونه باباش ازت اجازه بگیره و تو هم خوخواهانه بگی نه....

اونوقت توقع دارین با دل آروم و شاد بچه مون تربیت بشه...

خداکنه یه بلایی سر پدر و مادرت بیاد که اصلا نتونی حتی یه زنگ بهشون بزنی.....(لطفا بخاطر این حرفم سرزنشم نکنید.چون دلم یه دنیا پره و بدجور از دست خدا و عدالتی که ازش میگه که داره شاکی ام)

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینجوری بی دلیل نمیذاره بری؟یا باهاشون قهره ؟

قهر نیست.بی دلیل نمیذاره برم.دو سه هفته ای یبار تازه شایدم ماهی یبار اونم به زور خواهش و التماس و تهش گریه

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

پر روش نکن شوهر منم نمیذاشت برم ولی من میرفتم خودش باهاشون قهره ولی من میرم دعوا هم کنه من کار خودمو میکنم ک براش عادی بشه گوه میخوره مردی ک از این کارا کنه اشغالای پس فطرت

بمیرم واسه دلت

واقعا خدا لعنتشون کنه

فقط ننه بابای خودشون ننه بابان بقیه از زیر بته عمل اومدن

جلوش وایساااا حرفتو نخور تو رو خدا تو زندگی توسری خور نباشین

نمیان شمام نرید

دعوت نمیکنن شمام نکن یا اومدن بیمحلی کن

قهر نیست.بی دلیل نمیذاره برم.دو سه هفته ای یبار تازه شایدم ماهی یبار اونم به زور خواهش و التماس و ته ...

یعنی چی مرض داره مگه؟بگو مامانت زنگ بزنه به خودش مثلا بگه ناهار منتظرتونیم بیاید اینجا،ببین اونجوری میره یا نه،اگه نه یبار فکر اساسی بکن براش،محکم واستا جلوش

پر روش نکن شوهر منم نمیذاشت برم ولی من میرفتم خودش باهاشون قهره ولی من میرم دعوا هم کنه من کار خودمو ...

بدون اجازه اصلا حق ندارم جایی برم....حتی تا سر کوچه....

اگه برم قیاااامت میکنه....

شاید بعضی دوستان سرزنشم کنن....ولی ازش میترسم.بخاطر بچم میترسم.میترسم ازم بگیرش😭😭

یعنی چی مرض داره مگه؟بگو مامانت زنگ بزنه به خودش مثلا بگه ناهار منتظرتونیم بیاید اینجا،ببین اونجوری ...

بعضی وقتاش میاد و بعضی وقتاش نه.....