2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه مردایی که....

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 52 پست

وای چطور همچین مردایی رو تحمل میکنید ..من اولویتم خانوادمه .اجازه یه سر زدن معمولی رو نده که میگم گوربابای هرچی شوهر ...جدی قید همچین مردی رو میزنم

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم از همون اول اون قدر شیر نداشتم بچم بدم....شیر خشکیه...راحت میتونه ببرش جایی.....

دوستمون میگن گردن خدا ننداز....ببین حتی از نعمت یه شیر دادن به بچم محرومم....این لطف خدا نبود اگه شیر داشتم....

منی که عاشق شیر دادن به بچم بودم....حتی شیشه شیر براش نگرفتم که فقط شیر خودمو بهش بدم....ولی شیرم سیر نمیکرد بچمو....

بیشتر وقتا هم بخاطر شیر نداشتنم تحقیرم میکنه....

این که دیگه دست ادما نبود؟بود؟ دست خداست دیگه.......

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
وای چطور همچین مردایی رو تحمل میکنید ..من اولویتم خانوادمه .اجازه یه سر زدن معمولی رو نده که میگم گو ...

منم اگه بچم نبود همینچین کاری رو میکردم.ولی ازم میگیرش..چند بار خواستم حتی با وجود بچه ول کنم و برم.ولی وقتی چشمای پسرمو دیدم.........‌‌.......😭😭😭😭😭

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
منم اگه بچم نبود همینچین کاری رو میکردم.ولی ازم میگیرش..چند بار خواستم حتی با وجود بچه ول کنم و برم. ...

الهی  درکت میکنم .خدا کمکت کنه عزیزم

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
الهی    درکت میکنم .خدا کمکت کنه عزیزم

خداکنه....شاید باورتون نشه ولی دارم با اشک میخونم و مینویسم....

خدا شوهر منو لعنت کنه .جنازشو بیارن واسم خیلی عذابم میده

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

سلام 

خیلی خیلی بده داماد ماهم این جوری چون تا حالا شده باش منطقی صحبت کنی ببینی مشکل چیه و از کجا به وجود امده و حلش کنید  ببخشید شرمنده این رو میگم مشکل از خودتونه چون یک سری کارها در زمان قبل انجام دادین که شوهرتون این برداشت غلط رو کرده که خانوادتون برای شما تو اولویت نیست مثل خواهر من 

خدا به خودتون و بچه سلامتی بده 

سلام  خیلی خیلی بده داماد ماهم این جوری چون تا حالا شده باش منطقی صحبت کنی ببینی مشکل چیه و از ...

اره شایدم مقصر خودمم....

ولی منطقی صحبت کردن بهش نیومده....هربار خواستم باهاش حرف بزنم تهش دعوامون شده و با آروزی مرگ توی دل خودم چالش کردم....

چون قصدت طلاق گرفتن نیست پس باید هرجکر شده این موضوع رو درست کنی ..اولین کار باید بری مشاوره و شوهرتم به یه بهانه ببری تا مشاور باهاش صحبت کنه.

حالا پیشنهاد من در مورد رفتارهای غلط شوهرت اینکه هروقت خواستی بری با دعوا و گریه نرو که دفعه بعد دوباره منتظر التماس شما باشه .ازش در واقع اجازه نگیر فقط خبر بده .میتونی پیامکی که خونه نیست بهش بگی مثلا امروز میرم خونه مادرم گفتم بهت خبر میدم.اینجوری نه اجازه گرفتی و نه اینکه بی اطلاع ازش رفتی 

چون قصدت طلاق گرفتن نیست پس باید هرجکر شده این موضوع رو درست کنی ..اولین کار باید بری مشاوره و شوهرت ...

بخدا همه این راه هایی که گفتی رو امتحان کردم....تک تکشو....

ولی تهش دوباره بحث و دعوا و ......

خودم اره....رشتم روانشناسیه.با یکی از استاد هام صحبت کردم....ولی اون هیچ جوره حاضر نیست بیاد پیش مشاور....

کلا اعتقادش اینکه که مشکلی نیست که بریم مشاوره...

هر قدرم خواستم توجیهش کنم که فقط مشکل دار ها نمیرن پیش مشاور....کار به جایی نبردم