2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سكوت كن حتي اگه ازت نظر خواستن هم بگو نميدونم و سكوت كن. احترام بزار و تا جايي كه ميشه رفت و امدت رو كنترل كن 

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

باهاشون خودمونی نشو 

در حد ی فامیل دور بدونشون 

نشون بده به خاطر شوهرت بهشون احترام میذاری 

هروقت میان دم در درو باز نکن همیشع اگ خوابت میاد به خوابت برس بعد بگو نبودم . بذار بدونن زندگی خودتو داری

هروقت مهمون میاد میگن بیا یکی در میون برو . 

اصلا دخالت نکن به هیچ وجهه که ینی اجازه میدی دخالت کنن تو زندگیت

همیشه جلوشون با کلاس باش حتی اگر نیستی وانمود به با کلاسی کن

این زندگی منه پس هرکاری دلم بخواد باهاش میکنم 😎با افتخار فمینیسم😻

چشم و گوشتو ببند نه چیزی دیدی نه شنیدی.

هرگز پیش شوهرت بدشون را نگو. 

هرگز مخالفتت را باهاشون اعلام نکن. بگو به شوهرت تا اون بگه.

و همیشه یادت باشه توی اون خانواده پسری بزرگ شده که مورد پسند تو بوده. یعنی اون بستر هر چقدرم بد باشه میتونه ادمی که تو بپسندی رشد کنه. 

همیشه خوبیاشونو به روشون بیار. نگو پرو میشند. هر کسی وقتی تعریفشو بکنی خوشش میاد . بذار کنار تو لذت ببرند. 

ببین عزیزم باهاشون خوب باش صمیمی باش باهاشون گرم بگیر تو دل برو باش یجور که انقد دوست داشته باشن و براشون قابل احترام باشی که هیچوقت در فکر اذیت کردنت نباشن

خیلی از خانومای اطرافمو دیدم که فکر میکنن با لجبازی بهتره همه چی ولی از نظر من و با تجربه شخصی خودم میگم که باهاشون خوب باش و تو یه سری کارها بهشون کمک کن نه در حدی که کوزتشون بشی نه در حد اینکه مثل مهمون فقط بشینی یه گوشه و هیچکاری انجام ندی

بگو و بخند کن باهاشون ولی آتو دستشون نده

من خودم با جاریم و خواهرشوهرم واقعا رابطم خوبه و هم خونواده شوهرم دوسم دارن و هم من اونارو خیلی دوست دارم و براشون احترام قائلم😍♥️

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
ببین عزیزم باهاشون خوب باش صمیمی باش باهاشون گرم بگیر تو دل برو باش یجور که انقد دوست داشته باشن و ب ...

چطووووری آخه؟؟من نمیدونم چجوری اینکارا رو بکنم آخه