۱۰۰ مرتبه دعای مقاتل خوندم کلی ارامش و انرژی مثبت گرفتم... احساس میکنم واقعا به خواستممیرسم و باورش کردم که میرسم تا چند روز دیگه به خواستم 😍 دیگه روزای سخت زندگیم تموم میشه روزای روشن و اتفاقای عالی شروع میشه د جاشو میگیره 😍 بالاخره جواب سختیامو و صبوریامو گرفتم 😍😍😍
تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
الهی که برگرده عشق منم برگرده خبر خوشحالیمون بهم بدیم عزیزم
انشالله عزیز دلم... با تموم وجودم منتظر اون روزم ❤
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
منم همینطور عزیزم خدایا خودت خدایی کن ما فقط امیدمون به خود ته خدا جونم
اره واقعا... منم دلم فقط ب خدا خوشه... امیدوارم که دست خالی رهامون نکنه...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
خیالت راحت خدا بی جواب نمیزاره خواسته بنده شو.... امیدت به خدا باشه ❤
مرسی از اینکه دلگرمم میکنی گلم