۱۰۰ مرتبه دعای مقاتل خوندم کلی ارامش و انرژی مثبت گرفتم... احساس میکنم واقعا به خواستممیرسم و باورش کردم که میرسم تا چند روز دیگه به خواستم 😍 دیگه روزای سخت زندگیم تموم میشه روزای روشن و اتفاقای عالی شروع میشه د جاشو میگیره 😍 بالاخره جواب سختیامو و صبوریامو گرفتم 😍😍😍
تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
منم هفته پيش يه شب ١٠٠ بار خوندمش.هدا كمكمون كنه❤️
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
منم ... خدا به داد دلمون برسه عزیزم اصلا خبری داری یا ازون موقع کلا بیخبری؟
آمین عزیزم... ❤ خبر ندارم گلم...
فقط ی بار از دور دیدمش....
اون ندید منو