2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم سر بچه خواهرش😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 59 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشیدا کارتون بسیار زشت بوده شما بچه کوچیکتو برمیداری میبری بیرون هر چند ماسک میزنی و رعایت میکنی ولی بالاخره بچه هست کوچیکه خدای نکرده ممکنه با ماسک هم بگیره اون وقت بغل عمش کرونا میگیره 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
خب راس میگن بیرون میبری بچه رو ولی ب عمش نمیدی

بخدا بیرون میریم از ماشین پیاده نمیشیم اگه پیاده بشیمم یه نفر پیاده میشه بچه رو اون یکی نگه میداره قبل سوار شد ماشینم دستامونو ضد عفونی میکنیم و ماسک میندازیم بیرون 

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

واقعا بعضیا نمیفهمن شوهر من تازه از زیر سرم در اومدم منو مجبور کرد بریم خونه ی خواهرش از اون طرف خواهرش بچه اش مریض بود اورد خونه ی ما بخدا از دست بی فکریشون دارم دیونه میشم

با بچه ها ارامتر و مهربانتر رفتار کنید ....

اون فقط یک بچه اس و هیچی از افکار شما و دنیای بیرون نمیدونه ....

طرز بیرون انداختن اون بچه خوب نبود .... 

و همینطور کلمات انتخابی شما ....!!

ببخشیدا کارتون بسیار زشت بوده شما بچه کوچیکتو برمیداری میبری بیرون هر چند ماسک میزنی و رعایت میکنی و ...

اخه بیرون که میریم در خونه سوار میشیم تو خیابون دور میزنیم در خونه پیاده میشیم تمام مدت تو ماشینیم 

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
بخدا بیرون میریم از ماشین پیاده نمیشیم اگه پیاده بشیمم یه نفر پیاده میشه بچه رو اون یکی نگه میداره ق ...

بالاخره بیرون  که میرید  اینا دیگه بهانه هست از خواهر شوهرت دل پری داشتی 

من خودم عمه هستم و عاشق بچه های برادرم همچنین پسرمم عاشق عمشه میگه مامان بزرگ شدم میخوام با عمه ر.... ازدواج کنم 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

منم دقیقا سر بچه ها خواهرشوهرم با شوهرم دعوام شده شوهرم کارش جایی که بعد از ۵۰ روز اومد یه هفته خونه پیش خانوادش اونوقت خواهر شوهرم با سه پسر کوچیک بسیار شیطون و بی تربیت اومدن مثلا خونه باباش ولی بچه هاش رو میفرستاد خونه ما کلی عصبیم کرد وحشتناک ناراحت شدم احمق اصلا درک و شعور نداره