2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم سر بچه خواهرش😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 59 پست
ظاهرا شما خیلی بی ادب هستی و از اون خانم های بددهن هستی 

منکه توهین نکردم

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

عزیزم خیلی تند برخورد کردیا زیاده روی بوده ها

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشن!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگرانی برای کرونا همه دارن خوب میکتی که نگرانی ولی کارت زشت بوده مرگ یبار شیون یبار حالا که گفتی دیگه چیزی نگو بزار دو هفته بگذره بعد معذرت خواهی کن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

کارت زشت بود درکل

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

به نظرم خیلی حرکت بد بود درسته کروناست ولی تو میتونی خیل مودبانع تر میگفتی 

خیلی خیلی حرکت بد بود بدبخت خواهرشوهرت

عروس_بدجنس_نباشیم#  

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

خب کردی

خودتو ناراحت نکن

همین تو یه ساختمون نشستن این دنگ و فنگ هارو داره اه

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

خواهرشوهرت خیلی ساده اس 

منم یه زنداداش دارم بخدا لنگه تو 

بعد دو سه سال نازایی بچه آورد نمیدونی چه عقده ای بازی در می اورد 

تا اوایل ما میرفتیم دیدن بچش میگفت مامااان ببر بچه رو بخوابوون اصلااا یعنی نمیزاشت ما دست بزنیم یا به داداشم میگفت بگیر بچه رو از دستشون حساسیت میکنه🙄

ولی از اون جایی که من آدم هستم که شدیدا برخورد میکنم دیگه بچشو محل ندادم اصلاااا 

عوضش بچه اون یکی داداشامو هی بغل میکردم هی بهشون محبت میکردم واقعا هم اون زنداداشم خیلی ماهه با اصالت و خانواده دار 

خلااااه این از اونجایی که خیبی حسادتم داره دفعه های بعد میخواست به زور بچشو بندازه بغلم تا میگفت بیا فلانی( اسم بچش) برووو بغل عمه جونن من جلو اون یکی طنداداشم میگفتم نه نه نه اصلا نده بغلم حساسیت میکنه بعدشم سریع بچه اون برادرمو بغل میکردم نازشمیدادم آی دق میکرددد آی دق میکرد 

الانم که بچش بزرگ شده خیلی نچسب واقعا هیچ حسی ندارم بهش واقعاا

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

کرونا شوخی بردار نیست من به خاطر کرونا کارم رو از دست دادم 

حاظرم همه هم از دستم ناراحت بشن ولی درگیر کرونا نشیم 

خیلی بهتر تا این که آدم یه عزیزشو به خاطر کرونا خدایی نکرده از دست بده 

خواهرشوهرت خیلی ساده اس  منم یه زنداداش دارم بخدا لنگه تو  بعد دو سه سال نازایی بچه آورد ...

دمت گرم.یه بچه زاییدن فکر میکنن چیکار کردن.اگه مادر و خواهر خودشون بودن که عیبی نداشت

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.
دمت گرم.یه بچه زاییدن فکر میکنن چیکار کردن.اگه مادر و خواهر خودشون بودن که عیبی نداشت

تقصیر عمه هاست واقعا

خیلی کم برادرزاده پیدا میشه با محبت باشه اکثراااا نمک نشناسن 

من که هر کی باهام هر جور باشه باهاش همونجورم 

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

ببین نیتت که مشکلی نداشت خب می ترسیدی و اینارو درک میکنم ولی رفتارت بد بود خیلی تند رفتی

تا در طلب گوهر کانی کانی ، تا در هوس لقمه نانی نانی  ، این نکته رمز اگر بدانی دانی : هر چیزی که در جستن آنی ، آنی