2777
2789
پیام شوهرم به من قهریم خیلی بهم توهین میکنه خیلی برای ارامش دلم صلوات بفرستید اگه سختتون نیست

خب حق داره شبا کجا میری مگه زن باید هرجا ک هس شب بغل شوهرش باشه

🍃💖یه صلوات مهمونم کنید ...دوستدار شما پری دریایی    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😕خیلیا هستن ک شرایط تو رو داشتن یا حتی شرایط بدتر از اون ولی اینجوری نمیکنن یه کم برا خودت هم شخصیت ...

بهش رسیدی

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁
الهی....می فهمتت باورت میشه من حتی به تصادفم راضی ام تا دیگه هیچی یادم نیاد؟

منم 

آرزوم اینه فراموشی بگیرم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

تار موهای سفیدم... گودی و سیاهی دور چشام... تیر کشیدنای گاه و بی گاه قلبم... همش یادگاری عشقمونه. ...

می فهمم
من چی؟

این که فقط میخوام بخوابم

کم خونی ام شدیدم

قرص مصرف کردنم

در ماه سرم تقویتی زدن

دیدم یک بارم نه زیاد.......ولی هی گفتم میشه فراموش میکنم نخواستم اصلا نخواستم ...........ادمی که خیانت دیده به این فکر میکنه که مثلا هوا داره سرد میشه سرما نخوره؟

فکر نمیکنه..........میگم ادم عاشق سالم نیست.......مثل من.........الان یکی التماس میکنه که دوسم داره.........هیچ کاری نمیکنم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
😕خیلیا هستن ک شرایط تو رو داشتن یا حتی شرایط بدتر از اون ولی اینجوری نمیکنن یه کم برا خودت هم شخصیت ...

ببخشید تو حالی نیستم ک رفتارمو برا شما هم توجیه کنم... شاید حق با شماست... ولی من دست خودم نیست...

چون تو ی رابطه ای بودم ک خودم فرقشو با روابط دیگ حس میکردم...  خیلی خوب بود برام... دیگ محاله مثل اونو پیدا کنم... همه اینا شده عذاب... شده درد... شده غصه... چه میفهمی من چیا کشیدم... من روحم جسمم باهاش یکی شده بود... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...