2777
2789
عنوان

به نامزدم بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 30 پست

نه نیازی نیست بگی چون اولا چیز بزرگی نیست و اگه بگی اونا ممکنه بزرگ و حساسش کنن و اذیتت کنن مخصوصا الان که نامزدی و ممکنه هزچی بهش بگی بره بزاره کف دست مادر و خانوادش....

دوما اگه عروسی کردی و رفتی خونه خودت شروع کن برو دکتر و معاینه که همین کیست ناچیز گریبانتو نگیره که بخواد اذیتت کنه تو بچه دار شدن

والا رابطه من و شوهرم جوریه ک من میدونم چشه و خانوادش نمیدونن . بنظرم نباید چیزی پوشیده بینتون ب ...

من بعد نامزدی این مشکل برام پیش اومد حالا واقعا موندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دوست داشتم بگه منتها هیچ وقت نمیکوبیدم سرش همسر من اصلاااااا همچین اخلاقی نداره ولی دلم نمیخواد& ...

وای توروخدا مث پیرزنها و خاله زنک ها فکر نکن .

اینحرفا چیه کوبیدن تو سر چیه ب نفع گیری چیه 

زندگیه میدون جنگ نیست

یکم لول بالا فکر کن 

من در رقابت با هیچکس جز *خودم* نیستم  
من بعد نامزدی این مشکل برام پیش اومد حالا واقعا موندم 

خواهرهای شوهرمن هر دوشون بیماری داشتن درحد عمل ... 

قلب و رحم توی عقد .

اینقددددم خودشونو دست بالا میگیرن ک حد نداره 

درستشم همینه 

شوهرهاشون حلوا حلواشون میکنن 

چرا؟ چون خود زن باعثش میشه بااعتمادبنفسش 

اگ میدومی شوهرت ادم درست حسابی و فهمیدس بگو 

ب حرف اینا ک میگن نگو گوش نده اینا احتمالا نرهای جالبی دوروبرشون نیست ک از اینموارد نفع گیری و... میکنن .

من دقيقا مشكل شمارو دارم و به شوهرم نگفتم نامزد بوديم فعلا دليل نداره بدونه  فردا كم و زياد ب ...

منم دوست ندارم بگم ولی میگم اگه یه درصد تو دفترچه بیمم ببینه رفتم دکتر زنان فکر نکنه مشکل خاصی بوده که ازش قایم کردم؟ 

خواهرهای شوهرمن هر دوشون بیماری داشتن درحد عمل ...  قلب و رحم توی عقد . اینقددددم خودشونو دست ...

عزیزم همه مردا یجور نیستن یه مردی میبینی دهن بینه و بخاطره همین کیست کوچیک میزنه زیرش و عنگ نازایی میزنه و طلاق میده من با چشمای خودم دیدم که میگم

اگ میدومی شوهرت ادم درست حسابی و فهمیدس بگو  ب حرف اینا ک میگن نگو گوش نده اینا احتمالا نره ...

خدایی شوهرم اصلاااااااا اینطوری نیست حتی چون فامیل هستیم دکتر گفت باید آزمایش ژنتیک بدید همسرم گفت نتیجش برام مهم نیست حتی اگه مشکلی هم باشه من بچه نمیخوام ولی باید با هم ازدواج کنیم تو این دو سال حتی وقتی پریود میشم کلی هوام داره خودم موندم 

من دقيقا مشكل شمارو دارم و به شوهرم نگفتم نامزد بوديم فعلا دليل نداره بدونه  فردا كم و زياد ب ...

بااینکارتون فقط دارید جمله ب پسرم قالب کردید رو تایید میکنید... 

بااینکه چیزی نیست 

و هر انسانی حق داره بیمار بشه 

وقتی پنهان میکنید ینی واقعا قبول دارید و عیب و نقص دارید  

خدایی شوهرم اصلاااااااا اینطوری نیست حتی چون فامیل هستیم دکتر گفت باید آزمایش ژنتیک بدید همسرم گفت ن ...

من راهنماییت کردم والا با تعریف هایی ک میدی شوهرت بافرهنگه 

اونا ک پنهان میکنن حتما از بی فرهنگی شوهرشون خبر دارن ک اون برمیگرده ب انتخاب خودشون ... 

وای توروخدا مث پیرزنها و خاله زنک ها فکر نکن . اینحرفا چیه کوبیدن تو سر چیه ب نفع گیری چیه  ز ...

من با حرف شما موافقم اصلا فکرم قدیمی نیست ولی انقدر دارم تو جامعه اینطور چیزا رو میبینم میگم نکنه شوهر منم حتی یه درصد این مدلی باشه 

بااینکارتون فقط دارید جمله ب پسرم قالب کردید رو تایید میکنید...  بااینکه چیزی نیست  و هر ...

من اگه بدترین مشکلم داشته باشم به هیچ وجه جلو خانوادش نمیگه اصلا کار به اونجا نمیکشه عمرا بگه کلا تیپش این که به خانوادش زیاد چیزی نمیگه اطلاعات نمیده