2777
2789
عنوان

خواسته ی دخترم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 153 پست
ب نظرت بچه بیارن فقط از گرسنگی نمیره و لخت نمونه میشه روزی این الان!!!!!!!!!!!!!؟

نه اصلا منظورم این نبود. میگم قدیمی که این حرفا رو می‌زدن میگفتن بچه روزی میاره... منظورش خوردو خوراک بوده. همین که خرج شکمش دربیاد. 

ولی تو این دوره زمونه که اصلا نمیشه به این حرفا بسنده کرد. خیلی خرج های دیگه هست شرایط فرق کرده کلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قرار بر این بود که فقیرها بچه دار نشن پس هیچوقت رونالدو بیل گیتس یا انیشتین بدنیا نمیومدن  ...

عزيز جان بيل گيتس و انيشتن پدراي فقيري نداشتن پدر بيل گيتس وكيل بودن بسيارم شناخته شده حالا رونالدوم يكي بوده بين ميليونها بچه فقير تو محلات فقير نشين

اگه قرار بر این بود که فقیرها بچه دار نشن پس هیچوقت رونالدو بیل گیتس یا انیشتین بدنیا نمیومدن  ...

میخان بگن ما پولداریم این خانم کلا اخلاقش اینجوریه من قبلا باهاش حرف میزدم الان خیلی بهم برخورد اینجوری گفت.کلا خودشیفته اس ایشون😊خودشو می بینه شرایط بقیه براش مهم نیس چون بی پولی باید بمیری😏😏😏

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
عزیزم خانواده پولداری هم نبودن 

ديگه تو امريكا همه ميدونن وكيل دادگستري پولداره ايشون اونقدر داشته كه پسرش رو فرستاده دانشگاه هاروارد  حالا شما دوست داريد فقير اعلامش كنيد ميل خودتونه 

زندگی مثل چرخ فلک میمونه اون کسی که بالاس یک روز میاد پایین 

اغلب اوني كه اون بالاست نسل اندر نسل اون بالان موج كه ميزنه سطح اقيانوس رو جابجا ميكنه كسي كه عمقي پولداره پولدار ميمونه 

ديگه تو امريكا همه ميدونن وكيل دادگستري پولداره ايشون اونقدر داشته كه پسرش رو فرستاده دانشگاه هاروار ...

فقیر اعلامش نکردم من بعد از فقر اسم رونالدو رو اوردم

ولی پدرش به انداز بیل گیتس پولدار نبود 

اینجا اگه پیام های قبلی بخونی متوجه میشی میگن اونایی که پولدارن حق بچه دار شدن رو دارن منم اینها رو مثال زدم 

.
فقیر اعلامش نکردم من بعد از فقر اسم رونالدو رو اوردم  ولی پدرش به انداز بیل گیتس پولدار نبود&n ...

بچه دار شدن به ثروت ربطي نداره اما كسي كه حداقل امكانات رفاهيو نداره خيانته كه يه بچه رو هم شريك بدبختيش كنه حداقل شغل يه مسكن بايد باشه وگرنه اون بچه گناه داره 

اغلب اوني كه اون بالاست نسل اندر نسل اون بالان موج كه ميزنه سطح اقيانوس رو جابجا ميكنه كسي كه عمقي پ ...

الان خیلی دوس دارم این حرفتو تایید کنم ولی نمیشه پولداری رو میشناسم که بخشی  کوچیکی از ثروتش اژانس هواپیمایی و تاکسی سرویس بزرگی بود که همه پوچ شدن 

.
الان خیلی دوس دارم این حرفتو تایید کنم ولی نمیشه پولداری رو میشناسم که بخشی  کوچیکی از ثروتش اژ ...

سيستم اقتصادي ايران ممكنه اينطور باشه جهاني اغلب پولدارا نسل اندر نسل پولدارن حتي بانكداري دنيا قرنهاست دست چندتا خانواده خاصه كه كل اقتصاد جهان رو ميگردونن 

بچه دار شدن به ثروت ربطي نداره اما كسي كه حداقل امكانات رفاهيو نداره خيانته كه يه بچه رو هم شريك بدب ...

درست میگی 

واسه بچه دارشدن یک سقف حقوق ثابت کافیه 

تو این اوضاع خیلی بدی که هستیم بنظرم یکی دوتا بچه کافیه ولی اینکه بعضی ها میگن اصلا نیارید دیگه حرف زوره 

.