2777
2789
عنوان

خواسته ی دخترم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 153 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ما بچه بودیم همه چی داشتیم بچتون رو قوی بار بیارین اتفاقاً به نفع شونه همین چیزای کوچیک باعث میشه بزرگ که شدن یاد بگیرن همیشه هر چی دلمون خواست رو نمی‌تونیم بدست بیاریم واقعاً این بغض کردن داره؟!!!

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

واقعا من نمیدونم چرا تا از این بحثا میشه همه حسن حسن میکنن من نمیگم اون مقصر نیست چرا خیلیم هست ولی ما نباید فقط اونو ببنیم . همه ی اون بالا دستی ها مقصرن ، ولی ما فقط روحانی رو میبینیم

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

بهش یاد بده از الان پس انداز کنه والا من از کوچیکی پس انداز میکردم مامانمم چندان برام خرج نمی کرد 

حتی وقتی ک دست مامان بابام تنگ میشد من ازون پس انداز بهشون میدادم سنمم خ کم بود ابتدایی بودم

روحانی کاش اینو میدید

مگه خودش نمیدونه 

خیلی چیزا ب دله من یکی موندع 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
چندماه دیگه هم نمی تونم    

مگه قیمتش چنده... 

ولی درمل ادم بچشو به جوری بزرگ منه بتونه نه بشنوه... من خودم توانایی نه شنیدن ندارم.. چند روز پیش خواستم خوشخواب بخرم پولمدجور مردم برم بخرم دیدم دوملیون گرون شده اینقدر حالم بد شد ک تا صب از غصه خواب نرفتم یه جوری حرص میخوردم هنه میگفتن به درک اینجوری نکن ادم نبایدک هرچی خواست بهش برسه... 

مگه ما بچه نبودیم این همه چیز دلمون خواست بهش نرسیدیم چیشد کم توقع بار اومدیم بغض نداره 

همینو بگو

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
من دخترم بعد۱۰سال خدابهم داده ۴ماهشه هنوزنه عروسکی براش گرفتم نه سیسمونی مامانمم توان مالی نداشت برا ...

ای جان پا قدمش مبارک

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم