2777
2789
عنوان

خواسته ی دخترم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 153 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا ک میگن بغض نداره و فلان میان ی بچه ای رو بدنیا میارن هیچیشم تامین نمیکنن

عزیزم قرار نیست بچه هرچی خواست داشته باشه...این نوع تربیت بدترین نوع تربیته...بچه باید نداشتن رو هم یاد بگیره

دقیقا دختر منم میگه چرا تخت ندارم الان گفت منم گفتم هروقت خونه بخریم برات میخرم 

سلام گلم خوبی؟نینی خوبه؟برنگشتی خونه خودت؟ 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
فاز اینا ک میگن بچتو قوی بار بیار چیه واااااااااقعا  کمترین خواسته ی بچه هستااااااا ...

راست میگن من هرجی خواستم گزاشتن جلوم حالا اوه چیزی بخوام نتونم بخرمش اینقدر حالم بد میشه و غصه میخورم ک حد نداره... 

هیچ نگران نباشید گفته شش ماه دوم سال بهتر میشه  فعلا پتو متکا ذخیره کنید ب جا تختخواب

آره خانواده خودشم رو زمین می خوابن خدا حق مردمو ازش بگیره دختر خودش اروپا درس می خونه اونوقت ما

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.
مگه قیمتش چنده...  ولی درمل ادم بچشو به جوری بزرگ منه بتونه نه بشنوه... من خودم توانایی نه شنی ...

خیلی بی پول نیستیم ولی کل زندگیمون قرض و وامه که برای خرید خونه داریم 

یه سال شده لباس نخریدیم

روحانی با حرفایی که می زنه اصلا انگار نه انگار. احتمالا ایران زندگی نمی کنه یا چیزی می زنه

اینجوری میگه مردمو بیشتر عصبانی کنه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
اینو خجالت می کشم بگم😅 ولی میگه مامان من آرزوم اینه که بابا ماشین سانروف دار بگیره  همیشه با ...

عزیزم تازه اول راهه فقط خدا کنه اون روز نشه که با حسرت نگا خوراکیا کنیم اوضاع اقتصادی واقعا داغونه گرپنی بیداد میکنه

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
دقیقا دختر منم میگه چرا تخت ندارم الان گفت منم گفتم هروقت خونه بخریم برات میخرم 

عزیزم سلام خوبی آشتی کردین برگشتی خونت؟؟

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
خیلی بی پول نیستیم ولی کل زندگیمون قرض و وامه که برای خرید خونه داریم  یه سال شده لباس نخریدیم

مهم اینه خونه دارین الان... ولی درمل کاش یه خونه کوچیک تر میخریدن ک قرار نباشه در این حد سختی بکشین