2777
2789

دوستان یه اقایی من روش کراش داشتم هی پی ام های مختلف از اخبار واین چیزا بهم میدادیم منم چیزی نگفتم که بخواد بفهمه من بهش نظردارم😁 

بعدحالا دیشب من یه سوال پرسیدم گفت ازخانومم باید بپرسی. به نظرتون میشه الکی گفته باشه؟ راهی هست که بفهمم الکی گفته؟ هیچ عکس از زنش یاحلقه هم نداره. راهنماییم‌کنین مرسی

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذارش کنار دیگه

اگه هم دروغ گفته باشه خواسته بپیچونتت 

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

شوهر منم حلقه نداره و هیچ عکسی از من نمیزاره🙄

دلیل نمیشه که

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

دروغ نداره بگه که

اگرم دروغ گفته خواسته از سرش بازت کنه

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
عزیزم اگه هم زن نداشته باشه محترمانه جوابت کرده

اخه الکی به بهانه بورس ونمیدونم این چیزا منو به حرف میکشونه

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤