2777
2789
عنوان

کسانی که بیشتر از ۵سال از ازدواجشون گذشته و بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 54 پست

من سه ساله ازدواج کردم بچه ندارم

البته خودم نمیخوام

چون نمیتونم تو رفاه بزرگش کنم

تا زمانی که نتونم آینده اش رو تامین کنم بچه نمیارم

شما هم بخودت سخت نگیر همه اونایی که بجه دارن دارن مینالن

از این روزایی که کامل در اختیار خودتی لذت ببر

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما حدود ۹ساله ازدواج کردیم و فعلا که خودمون نخواستیم اقدام کنیم...

ان شاء الله تو بهترین موقعیت و شرایط خدا به همه بچه سالم و صالح بده

مرضیه هستم دوستااام.. تو رو خدا دعام کنین.
چرا همه راه هارو رفتیم نشد

کلا باردار نمیشی؟؟ 

سقط نداشتی؟ 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

ما حدود ۹ساله ازدواج کردیم و فعلا که خودمون نخواستیم اقدام کنیم... ان شاء الله تو بهترین موقعیت و ش ...

منم 9 ساله شش ساله بچه میخام 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

افرین. تو رو خدا قدر بدونین و از آرامشی که دارین لذت ببرین. بچه داری خیلی سخته. 

کلا زندگی این دنیا سخته این نیست که بگی همه چیزش خوب و اوکی هست به هرحال گذراست و تموم میشه انشاالله که همگی عاقبت بخیر باشیم

این نیز بگذرد...                                   
والا من یه ساله ازدواج کردیم خودمو شوهرم له له میزنیم برا بچه خداروشکر الانم باردارم 

حتما فکر میکنید بچه فقط بامزگی و تپل مپلی و شیرینیه😞😞که اینقدر زود اقدام کردید😐بزار به دنیا بیاد ....😀

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
نه اصلا باردار نشدم

خدا کریمه 

من یکبار شدم ولی سقط شد 

الانم دارم درمان رو ادامه میدم

ان شاء الله که خیر و صلاح خدا تو داشتن فرزند براتون رقم بخوره عزیزم.

انشالله 

التماس دعا

تو این وضعیت جامعه و گرونی بزرگ ترین ظلم به اون بچه میشه اگه بدنیا بیاد.

مگر اینکه انقدر وضعت خوب باش ک نگرانی آینده ی نامعلوم اون بچه نباشی و مطمئن باشی اونقدر در رفاه خواهد بود ک پشیمون نمیشه از به دنیا اومدنش