2777
2789
عنوان

کسانی که بیشتر از ۵سال از ازدواجشون گذشته و بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 54 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا حفظ کنه بچتتون،ولی این حرفتون جاش تو این تاپیک نبود

بخدا فکر نمیکردم انقدر شما بدتون بیاد من منظورم این بود مثل اسی عاشق بچه ام نمیدونستم بچه هم پز داره که هی دارن بهم حمله میکنن 

❤❤
بخدا فکر نمیکردم انقدر شما بدتون بیاد من منظورم این بود مثل اسی عاشق بچه ام نمیدونستم بچه هم پز داره ...

حمله نکردم عزیزم،اینجا کسایی هستند که مثل شما عاشق بچه هستن و گفتن این که خداروشکر من حامله ام خیلیا دلشون بدرد میاد،انشاالله سالم بغلش بگیری

خدایا شکر  

خوشبحالت

عزیزم برا شما صلوات میفرستم ایشاالله ماهی دیگه بیای خبر بارداری تو بدی  در ضمن بخدا من منظور  بدی نداشتم یا قصد بدی نداشتم که اومدم این حرفو زدم واقعا نمیدونستم بعضیا حمله ور میشن به من من فقط میخواستم بگم مثل شما عاشق بچه ام و قبلا هم سقط  داشتم و ۵ ماهی باردار نشدم و میدونم چقدر سخته 

❤❤
حمله نکردم عزیزم،اینجا کسایی هستند که مثل شما عاشق بچه هستن و گفتن این که خداروشکر من حامله ام خیلیا ...

اگه شما هم باردار بشی بقیه باید دلشون به درد بیاد ؟؟؟؟وااااااا این چه حرفیه من فقط میخواستم هم دردی کنم که میدونم چقدر سخته بدون بچه چون خودم هم سقط داشتم هم ۵ ماه انتظار بارداری رو کشیدم

❤❤
من پیش دکتر کلانترمیم کیلینک مشتاق اصفهان کارش عالیه خواهرم خودش سالم بود شوهرش اسپرمش صفر بود رفت پ ...

انشاالله که شماهم نتیجه بگیری عزیزم 

این نیز بگذرد...