میخوام نظرتون در مورد این موضوع بدونم خانواده شوهر من یه عادتی که دارند دعوتی نیستن بعد دقیقا به طرز خیلی جالبی ساعت یک یا دو زنگ میزنند نهار بیاید پایین بچه های دیگر رو هم یعنی دخترانش هم میان حالا من نمیدونم دقیقا به اونا کی میگن ولی کاری ندارم امروز دیگه من خیلی لجم گرفت گفتم گفتم من نمیام من نهار درست کردم بعد هی شوهرم میگفت بزار تو یخچال بیا بریم پایین منم گفتم نمیتونم چطور به خودشون که بگی میگن هر چی تازش خوبه حتی خودشون بهشون بگی برنج هم خیس کردم نمیاد چه برسه غذاشم بزار تو یخچال
شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید چون نزدیکین بهم دیگ از قبل دعوت نمیکنه میگه مهمون نیستن خونه خودشونه و این حرفا،،،سخت نگیر ی بار ک اینجوری شد زنگ بزن بگو کاش زودتر خبر میدادین غذا گذاشتم حیفه بزارم یخچال مزش بد میشه ما نمیایم
قربون خانواده شوهرم برم پدرشوهرم سه روز فوت کرد دو تا ناهار خونشون پکیجدرست کردند ۳۰۰ تا ۱۵۰ تا اضافه امد سه تا پیکج دادند به ما حلوا و خرما که اصلا نخوردیم از چه قومی هستند خدا میدونه
شاید چون نزدیکین بهم دیگ از قبل دعوت نمیکنه میگه مهمون نیستن خونه خودشونه و این حرفا،،،سخت نگیر ی با ...
به شوهرم ساعت دو زنگ بودند اونم از مغازه میاد گفت بوده باشه میایم بعدا به خدا من خودم وقتی میخوام بهشون بگم هزارتا مکافات دارم باید از دو سه روز قبل ها بهشون بگی
وقتی خودت از صبح زحمت کشیدی چه لطفی داره بنظر شما والا ما خودمون انقد به عروس هامون احترام میزاریم م ...
چ بدونم
خوب شما بهشون بگو ک از قبل براتون زنگ بزنن ک شما غذا رو درس نکنی
شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)