2777
2789
عنوان

دعوای وحشتناک 😭همفکری کنید

786 بازدید | 70 پست

سلام بچه ها شوهرم سر یه موضوع که اصلا ارزش عنوان نداره بهش برخورد من اول متوجه نشدم بعد دیدم سر سنگین شد بعد فهمیدم بهش برخورده  رفتم بهش توضیح بدم گفت حرف نزن و اینا گفتم بذار تو خودش باشه دیدم بدتر داره میشه اوضاع براش یه نامه خیلی مودبانه نوشتم بهش گفتم فکرت اشتباهه زنگ زد هرچی از دهنش دراومد بهم گفت منم خونه مامانم بودم نمیخواستم اونا بفهمن شب قرار بود بیاد دنبالم گفت بمون همونجا اصلا نمیخواستم مامان بابام ناراحت کنم ولی از بس بهم فشار اومد گریه ام بند نمیومد خیلی دلم شکست چون واقعا ترسیدم ازش خیلی عصبانی بود و تاکید می‌کرد نیا چون من خونه نیستم میدونه آبرو دارم جلو اونا حالا امروز از صبح بهم زنگ نزده امشب اگه نیاد چیکار کنم؟ اگه بیاد چی چی بگم بهش بخدا هم میترسم ازش هم اینقدر بهم حرف بد زد که اصلا بهش فکر میکنم گریه ام میگیره😔

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

خو پاشو خودت برو خونت هر کاری میخاد بکنه

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

جیش کن تو استکان با چایی قاطی کن بده بخوره

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا اثر داره یا شوخی میکنید

اگ بگم اثر داره مبخورننم

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

هیچ متوجه نشدم خانم هایی ک تنهایی چندساعت یا چند روز خونه  شون رو خالی میذارن و بدون همسرشون میرن میمونن جایی دقیقا تووی مغزشون چی میگذره!!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••