2777
2789
عنوان

آلرژی به ارده (کنجد) یا حملات پانیک؟

3246 بازدید | 14 پست

سلام

کسی تجربه یا اطلاعاتی درباره حساسیت شدید به مواد غذایی داره؟

من حدود یک هفته است دچار یه حالت تنگی نفس شبیه پنیک اتک (حملات اضطراب میشم).

ولی نمیدونم این حالت واقعا پنیک اتکه یا مثلا ممکنه حساسیت به ماده غذایی مثل ارده باشه.

دلم میخواد برم دکتر ولی میترسم تشخیص اشتباه بده یا من با گفتن این که شاید به ارده حساسیت دارم گمراهش کنم. برای همین اول میخوام اول تجربیات شما رو بدونم.

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)

وای خاله ی من یهو میوفتاد رو خارش شدید جوری میخواروند بدنش پر از زخم شده رفت کلی آزمایش انجام داد مشخص شد به یه سری از مواد خوراکی و گل و گیاه طبیعی و مصنوعی و فرش آلرژی شدید داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به سیر خام حساسیت شدید دارم یبار اشتباهی تو ماست خوردم حالت خفگی بهم داد رفتم بیمارستان آمپول زدن ...

آخی آره برای شما حالت شدیدش بوده. که آمپول میزنن خوب میشه.

ولی برای من انگار به اون مرحله نمیرسه.

فعلا تنها کاری که میتونم بکنم اینه که ارده نخورم ببینم چی میشه. امیدوارم بدتر نشه علائمم.

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
وای خاله ی من یهو میوفتاد رو خارش شدید جوری میخواروند بدنش پر از زخم شده رفت کلی آزمایش انجام داد مش ...

چقدر بده آلرژی. اتفاقا منم از دو سه هفته پیش که خوردن ارده شیره رو شروع کردم بدنم کهیر زد. بعدش خوب شد و این حالت ها شروع شد. ولی بازم شک دارم. چون مثلا دیروز صبح ارده خورده بودم تا شب همین حالاتم ادامه داشت. واقعا شک دارم تا شب علائم آلرژی طول بکشه.

به خاطر کرونا زیاد دوست ندارم برم دکتر...

چقدر بده آلرژی. اتفاقا منم از دو سه هفته پیش که خوردن ارده شیره رو شروع کردم بدنم کهیر زد. بعدش خوب ...

من خالم خارشش از صبح شروع میشد تا اواخر شب یا از عصر شروع میشد تا دم دمای صبح دیوونه شده بود انشالله که خودت و عزیزانت از بلا به دور باشید❤

من خالم خارشش از صبح شروع میشد تا اواخر شب یا از عصر شروع میشد تا دم دمای صبح دیوونه شده بود انشالله ...

ممنونم عزیزم از مهربونیتون. همچنین شما و خانواده تون همیشه سالم و شاد باشید   

آخی آره برای شما حالت شدیدش بوده. که آمپول میزنن خوب میشه. ولی برای من انگار به اون مرحله نمیرسه. ...

خب ارده خیلی گرمه منم گرمیجات زیاد نمیتونم بخورم  گلوم متورم میشه ، یه آنتی هیستامین یا سیتریزین. بخورید اگه خوب شد بخاطر حساسیته 

خب ارده خیلی گرمه منم گرمیجات زیاد نمیتونم بخورم  گلوم متورم میشه ، یه آنتی هیستامین یا سیتریزی ...

شرمنده مثل این که سایت قاطی کرده نتونستم زودتر پاسختون رو بدم. ممنونم ازتون    آنتی هیستامین خوردم بهترم 

یه به روز رسانی بکنم این تاپیک رو. امیدوارم برای هیچ کسی پیش نیاد این حالت. ولی خب چون نی نی سایت توی سرچ زیاد میاد گفتم بیام بنویسم بعد بیست روز.

مشکل من حملات پانیک بود و دوره های طولانی افسردگی و افکار منفی و حرف نزدن. که در نهایت باعث شده بود حالتهایی شبیه خفگی و گیر کردن غذا و تنگی نفس داشته باشم.

به دکتر داخلی مراجعه کردم و با تجویز دارو خوب شدم.

با ارزشی سلامتی و شادی برای همه‌مون   

یه به روز رسانی بکنم این تاپیک رو. امیدوارم برای هیچ کسی پیش نیاد این حالت. ولی خب چون نی نی سایت تو ...

سلام دوست عزیز

تو یکی از تاپیکا گفته بودین همسرتون دچار حفره خشک شده 

منم همینطور ۱۳ روزه خوب نمیشه درد میگیره و ول میکنه 

بردم دکتر شست و شو داد و گفت برو خوب میشه 

همسر شما تا چند روز درد داشتن ؟؟ طبیعیه؟؟ 

اگه درمان خونگی سریع سراغ داری دریغ نکن 

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍

سلام دوست عزیز تو یکی از تاپیکا گفته بودین همسرتون دچار حفره خشک شده  منم همینطور ۱۳ روزه خوب ...

سلام‌. ای بابا ناراحت شدم براتون. ولی نگران نباشید خوب میشه

راستش این قضیه حفره خشک شوهرم مال خیلی وقت پیشه من الان یادم نمونده دقیقا چه اتفاقاتی افتاد.

فقط اینو یادمه که وقتی دیدیم حفره خشک شده دوباره به دندانپزشک مراجعه کردیم اون پانسمان کرد. و کم کم خود به خود خوب شد. فکر کنم چند هفته ای طول کشید تا کامل ترمیم بشه. و توی این فاصله درد هم داشت.

درمان خانگی فکر کنم عسل طبیعی خوب باشه. کمی عسل روی پنبه بزنید بذارید روی حفره. بازم اگه چیزی یادم اومد میگم. ولی در کل نگران نباشید درسته اذیت میکنه اما خوب میشه نهایتا.

آخی آره برای شما حالت شدیدش بوده. که آمپول میزنن خوب میشه.ولی برای من انگار به اون مرحله نمیرسه.فعلا ...

من ارده میخورم

تا چند روز به قدری گلودرد میگیرم و سوزش 

انگار گلو سوخته باشه 

همچین حالتی

ن تنها به این به خیلی چیزها 

صورتمم کبود میشه

پوستمم خشک خشک میشه

بطوری ک با هیچ کرمی سوزش و خشکیش نمیره