2777
2789
عنوان

خونم بهم ریخته حال ندارم جمع کنم

287 بازدید | 25 پست

ظرفای نهارو هنوز نشستم.حموم بودم بچمم حموم کردم خوابوندم خیلی بیحالم. بعضی روزا خیلی تنبل میشم.چندروزم خونه نبودم.بهم انگیزه بدین

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ظرفارو بشور خونرو مرتب و تر تمیز کن شام اگر میخواید درست کن  بعدش یه کافی یا چایی برای خودت بریز و با حیال رااااحت استراحت کن 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

منم خونه م ترکیده 😐 پاشم نمیاد 😐 بعدم میترسم بعد خوندن تاپیک ترسناک میترسم پشت کنم ظرفا رو بشورم یهو یکی پشتم باشه😐😐میترسم تنبلم شدم😐 یکی نیس بگه چرا وقتی شوهرت خونس شیر میشی میری چیزای ترسناک میخونی فکر بعدش ک تنها میش رو نمیکنی 

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 
پاشو تو میتونی البته بچت اگه بیدار نشه

توحال خوابیده خیلیم حساسه ب سروصدا. میترسم بیداربشه‌. کلی لباس ازش بادست شستم پوستم داغون شده😓

منم خونه م ترکیده 😐 پاشم نمیاد 😐 بعدم میترسم بعد خوندن تاپیک ترسناک میترسم پشت کنم ظرفا رو بشورم ی ...

نترس هیچکس پشتت نیست.منم چیزای ترسناک نمیخونم وگرنه مثل تومیشم😐

برو ظرفارو بشور خونرو مرتب و تر تمیز کن شام اگر میخواید درست کن  بعدش یه کافی یا چایی برای خودت ...

بچم نمیذاره امروز همش گریه میکرد بغلش میکردم ظهرنذاشت ۵دقیقه بخوابم براهمین بیحالم