2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که پریودم دلم درد میکنه بهترشدم باید تمیز کنم

خانومااا

هر روز خونه تمیز میکنید؟؟؟

من از دختری شلخته بودم خیلی اهل خونه تمیز کردن نیستم

جونمو میخوان بگیرن انگار 😆😆😆

شوهرم طفلی لباسامو از اینور اونور جمع میکنه

اون بنده خدا خیلی مرتبه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم چلو گوشت گذاشتم دوبار تا حالا سوخته الان رنگش سیاه شده موندم چ جوری بدم بخوره😂😂😂😂

چرا سوخت خب هواست کجاست

محبت کردن به بعضیا مثه تکون دادن پارچه‌ی قرمز جلوی خره، عین خیالشم نیست :)
منم چلو گوشت گذاشتم دوبار تا حالا سوخته الان رنگش سیاه شده موندم چ جوری بدم بخوره😂😂😂😂

ای وایی خیلی بدمیشه شوهرمن گاهی از دنده ی چپ پامیشه همش گیرمیده ..البته کالجوشمم چنگی به دل نمیزد

خانومااا هر روز خونه تمیز میکنید؟؟؟ من از دختری شلخته بودم خیلی اهل خونه تمیز کردن نیستم جونمو می ...

چیزی نمیگه شوهرت؟

محبت کردن به بعضیا مثه تکون دادن پارچه‌ی قرمز جلوی خره، عین خیالشم نیست :)
خانومااا هر روز خونه تمیز میکنید؟؟؟ من از دختری شلخته بودم خیلی اهل خونه تمیز کردن نیستم جونمو می ...

مابرعکسیم شوهرشلخته من وسواسی.ولی دوروزه ظرفامم نشستم .این پدروپسر شلخته ام خونه روکردن بازارشام

ن من هفته ای یبار جاروبرقی ودستمال کشی وحموم دسشویی میشورم وراه پله هاروجارومیکنم.امروز آشپزخونه روریختم خیلی کثیف بود

انتخاباتون خیلی محدوده پس ، همتون گیاه خوارید؟

نه بابا محدود نیست اتفاقا، ما همون غذاهارو درست میکنیم فقط بدون مرغ و گوشت

منو همسرمیم که هر دو گیاهخواریم

غذاهای خارجی خیلی درست میکنم که تنوع زیاده توش

ایرانی ها مثلا تو فسنجون عدس ریز میریزم

یا تو قرمه سبزی قارچ میریزم 

تو قیمه سویا درشت طعم دار شده میریزم

البته الان بخاطر ویار هیچی نمیتونم بخورم ،پدرم دراومده

چرا سوخت خب هواست کجاست

حواسم پی دختر وروجکم من برده تو خیابون اومدم ی بار ابش رفته بود. بازم اب ریختم. دوباره رفتم دنبالش بازم دیدم ته کشیده اصلا داستانی شده این غذا جالبه من اصلا غذام نمیسوزه امروز تقصییر اون وروجک بودش