2777
2789
عنوان

کیا برای نمونه برداری سینه رفتن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7111 بازدید | 40 پست
ان شاالله که خوب میشید ب زودی زود.علائمش چی بود وچندسالتونه.اگه ناراحت نمیشید و اذیت نمیشید جوابمو ب ...

علایم فقط درد داشتم و یه سینه ام بزرگتر شده بود نسبت به اون یکی،سنم ۳۱ سالمه

خدا رو شکر، اره راس میگی

بخیری بگذره

لطفاااا حتما خبر خوشحالی و سلامتتون رو برام بزارید

منتظرم

ولی من مطمئنم ک هیچ مسئله ای ندارید

کاملن اعتماد دارم

میدونی چرااا

چون اینقدر دکتر رفتم و آمدم ک فهمیدم دکترها آرامش ک بهت نمیدن بدتر حالت رو خرابتر میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخیری بگذره لطفاااا حتما خبر خوشحالی و سلامتتون رو برام بزارید منتظرم ولی من مطمئنم ک هیچ مسئله ا ...

ممنون عزیزم ،سلامت باشی،حتما،دعوت دوستی میدم تا بهتونم بهتون دوباره پیام بدم🙂

من سه ساله کیست دارم وگاهی ترشح شیری ، نمونه برداری نکردم فقط هر۶ماه سونومیدم و ازمایش پرولاکتین..

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید

سلام ،من یه توده هیپاکوا25در13،تو سینمه،نمونه برداری کردم الان دادم واسه نمونه برداری،هیچ دردی هم نه در سینه و نه در زیربغل ندارم،ولی خیلی میترسم خیلی استرس دارم،جوابشو 7روزدیگه بهم میدن،واسم دعا کنید