2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۸ ماهه زایمان کردم ۵ ماهه شیر نمیدم ولی سینه سمت چپم درد میکنه و یکم کنور زیربغلم باد کرده حتی دکتر هم متوجه نشد ولی سینم درد میکنه خیلی میترسم هفته بعد میرم دکتر خدا خودش رحم کنه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
لطف میکنید بگید مشکلتون چیه؟؟؟ شاید اطلاعاتم بدردتون خورد

عزیزم تو یه سینه ام ۳ تا کیست  دارم دکتر تا معاینه کرد ماموگرافی نوشت با این زیر ۳۵ سالم گفتم جوابشو بیار ولی گفت بزرگه به احتمال قوی نمونه برداری میخواد

عزیزم تو یه سینه ام ۳ تا کیست  دارم دکتر تا معاینه کرد ماموگرافی نوشت با این زیر ۳۵ سالم گفتم ج ...

جواب ماموگرافی ات چی بود؟؟؟

سونو هم دادی؟؟؟

من عید نوروز همچین مشکلی داشتم.

منم ۴ تا کیست بزرگ دارم

علائمتو میگی عزیزم؟؟؟؟

یک سال ونیم پیش متوجه شدم اویل نزدیک پریود و چند روز بعد پریود سینه ام به شدت درد میکرد و سفت میشد هر موقع بعد درد یه سینه ام بزرگتر میشد بعد اون صورتم جوش میزد رفتم دکتر پوست قرص راکوتان داد بعد اون قرص هیچ دردی نداشتم تازه یک هفته هس یه تیر شدیدی میکشه دردش میزنه به زیر بغلم

جواب ماموگرافی ات چی بود؟؟؟ سونو هم دادی؟؟؟ من عید نوروز همچین مشکلی داشتم. منم ۴ تا کیست بزرگ دا ...

عزیزم شماوعلائمت چی بود میشه توضیح بدی لطفااا منم سینم درد میکنه تازگیا یکم هم درحد کم کنار زیربغلم ورم کرده عین سینه کنار زیربغل میشه دکتر هم متوجه نشد ولی خودم احساس میکنم.حس سنگینی دارم گاهی

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭