الهی که خیر دنیا و آخرت رو ببینه خانم دکتر مریم دهقان.واقعا فوق العادست انسان واقعی و تو کارش بسیار مسئولیت پذیر و منصف...بخدا اولین بارم بود که دیدمشون نه میشناختمشون نه میشناسنم ولی مثل یه دکتر مهربون چندین و چندساله باهام رفتارکردن
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
۶تومن.البته خانم دکتر خیلللی به نسبت بقیه دکترا اونجا کممیگیرن تقریبا ۴تومنش واسه بیمارستانه کلا🙄بقیه دکترا تو مطب ۴ وحتی ۴به بالا هم دستی میگیرن ولی خانم دکتر گفتن من جز تعرفه بیمارستان چیزی نمیگیرم خدارو خوش نمیاد
۶تومن.البته خانم دکتر خیلللی به نسبت بقیه دکترا اونجا کممیگیرن تقریبا ۴تومنش واسه بیمارستانه کلا🙄ب ...
اها خوبه دوسال پیشم دوست من با ایشون بیمارستان اریا عمل کرد 4500شد نسبت به این گرونیا زیاد بالا نرفته هزینه سزارین از دوسال پیش. قدمش خیرباشه برات عزیزم
اها خوبه دوسال پیشم دوست من با ایشون بیمارستان اریا عمل کرد 4500شد نسبت به این گرونیا زیاد بالا نرفت ...
عه چه جالب.ایشونم راضی بودن از دکتر؟خیلی مهربون و افتادست اصلا مثل بقیه دکترا افاده ای نیست بخدا هم اتاقیای من وقتی دیدنش که اومد پیشم و رفت گفتن اصلا اگه نمیگفتی دکترم بود فکرمیکردیم فامیلت بود اومد پیشت 😅😅دکترا خودشون که میومدن یه اهن وتلپی باهاشون بود که بیای و ببین
حسمیکنم یدونم طبیعی بکنم کلا گشاد میشم..درد بعد از سزارین چطوره؟؟درحد زایمان طبیعیه؟!
من پمپ درد استفاده کردم خیلللی خوب بودآ خیلی.اکثرا استفاده میکردن خانما و اونام گفتن خوب بوده براشون.من یکم حالت تهوع و سرگیجه اذیتم کردبعدش که اومدم بخش وگرنه درد شکم خیلللی ناچیز بود اصلا اونطور نبود که شنیده بودم.
عه چه جالب.ایشونم راضی بودن از دکتر؟خیلی مهربون و افتادست اصلا مثل بقیه دکترا افاده ای نیست بخدا هم ...
اره اونم خیلی راضی بود دردم زیاد نداشت زودم سرپاشد. منم همزمان بیمارستان مهرسزارین کردم هزینه من 3600شد ولی دردم زیاد بود نمیدونم به بدن ربط داره یا کار دکترا