2777
2789
عنوان

بالاخره منم زایمان کردم🤱 اونم با سزارین که میخواستم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 54 پست
هزینش چقدشد

۶تومن.البته خانم دکتر خیلللی به نسبت بقیه دکترا اونجا کم‌میگیرن تقریبا ۴تومنش واسه بیمارستانه کلا🙄بقیه دکترا تو مطب ۴ وحتی ۴به بالا هم دستی میگیرن ولی خانم دکتر گفتن من جز تعرفه بیمارستان چیزی نمیگیرم خدارو خوش نمیاد

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
منم اولیو طبیعی کردم اما هروقت دومیو بخام بیارمیرم سزارین..

اره من یکی که خیلللی راضی بودم چیه طبیعی لعنت بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶تومن.البته خانم دکتر خیلللی به نسبت بقیه دکترا اونجا کم‌میگیرن تقریبا ۴تومنش واسه بیمارستانه کلا🙄ب ...

اها خوبه دوسال پیشم دوست من با ایشون بیمارستان اریا عمل کرد 4500شد نسبت به این گرونیا زیاد بالا نرفته هزینه سزارین از دوسال پیش. قدمش خیرباشه برات عزیزم

کاش اولیو میرفتم سزارین گشادی واژن ..    

بعدیتو حتما سز کن.من خودم سر اولیم اصلا مکافاتی داشتم برا دشویی رفتن با اون بخیه ها و ی ب و ست و...ولی الان راحتتتت واقعا از پایین دیگه ریلکس ریلکسی

بعدیتو حتما سز کن.من خودم سر اولیم اصلا مکافاتی داشتم برا دشویی رفتن با اون بخیه ها و ی ب و ست و...و ...

حسمیکنم یدونم طبیعی بکنم کلا گشاد میشم..درد بعد از سزارین چطوره؟؟درحد زایمان طبیعیه؟!

اها خوبه دوسال پیشم دوست من با ایشون بیمارستان اریا عمل کرد 4500شد نسبت به این گرونیا زیاد بالا نرفت ...

عه چه جالب.ایشونم راضی بودن از دکتر؟خیلی مهربون و افتادست اصلا مثل بقیه دکترا افاده ای نیست بخدا هم اتاقیای من وقتی دیدنش که اومد پیشم و رفت گفتن اصلا اگه نمیگفتی دکترم بود فکرمیکردیم فامیلت بود اومد پیشت 😅😅دکترا خودشون که میومدن یه اهن وتلپی باهاشون بود که بیای و ببین 

حسمیکنم یدونم طبیعی بکنم کلا گشاد میشم..درد بعد از سزارین چطوره؟؟درحد زایمان طبیعیه؟!

مطمئن باش هر چقدر هم درد داشته باشه اصلا در حد طبیعی نیست من دو تا طبیعی کردم رفتم اون دنیا وبرگشتم

۳۹هفته و چهار روز فکرکنم.انشالله شمام بسلامتی زایمان کنی و راحو بشی.اره یکی از خوبیای سز همینه زودتر ...

زایمان اولت چند سال پیش بود گلم اذیت نشدی تو بارداری

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
مطمئن باش هر چقدر هم درد داشته باشه اصلا در حد طبیعی نیست من دو تا طبیعی کردم رفتم اون دنیا وبرگشتم

خودمم یدونه طبیعی کردم یادش میفتم میگم خدایا من بود اونهمه دردو تحمل کردم

من پمپ درد استفاده کردم خیلللی خوب بودآ خیلی.اکثرا استفاده میکردن خانما و اونام گفتن خوب بوده براشون.من یکم حالت تهوع و سرگیجه اذیتم کردبعدش که اومدم بخش وگرنه درد شکم خیلللی ناچیز بود اصلا اونطور نبود که شنیده بودم.

عه چه جالب.ایشونم راضی بودن از دکتر؟خیلی مهربون و افتادست اصلا مثل بقیه دکترا افاده ای نیست بخدا هم ...

اره اونم خیلی راضی بود دردم زیاد نداشت زودم سرپاشد. منم همزمان بیمارستان مهرسزارین کردم هزینه من 3600شد ولی دردم زیاد بود نمیدونم به بدن ربط داره یا کار دکترا