2777
2789
عنوان

بالاخره منم زایمان کردم🤱 اونم با سزارین که میخواستم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 54 پست
پس خداروشکر خیالم راحت شد ایشالااینبار سزارینو تجربه میکنم..راستی بچت دختره ،یا پسره

انشالله هرچی خیره پیش بیاد براتون.دختره 😍

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
اسی بیمارستانت خصوصی بود کلا دکترت چقد دستمزدش شد وهزینه ی بیمارستان چقد شد؟

اره آریا خصوصی هستش البته من از پرسنلش زیاد راضی نبودم یکم بداخلاقن و کم توجه به بیمار.دکتر گفتش من تعرفه بیمارستان بیشتر نمیگیرم که فکرکنم ۲تومن باشه کلا۶شد بیشتر پولو بیمارستان برمیداره🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم سلامت باشید.کیانپارس مجتمع ایران نگین طبقه سوم دکتر مریم قانون شمارش۳۳۹۱۲۳۴۲ 

ممنون عزیزم.لطف کردی.من بچه اول سزارین بود دکترم دکتر احمدی بود.اونم دستش سبکه.من اذیت نشدم زود بلند شدم.کلا سزارین تنها سختیش موقعی ک برا اولین بار میخوای از تخت بیای پایین بعدش راحتی.من اصلا اذیت نشدم.

خدا بهش کمک کنه بله بعضی دکترا فقط بفکر پولن وجون بیمار براشون اهمیت چندانی نداره

دقیقا...حالا من اسم نمیبرم خوشم نمیاد ولی بخدا قسم قبل از همین دکترم رفتم پیش یه دکتر دیگه قشنگ منشی بهم گفت ۶بیمارستان میشه دکتر ما هم ۴تومن حداقل تو مطب میگیره😳به جان بچمدقیفا همینطکر بهم گفت.یعنی حساب کن همین عمل ۱۰ تومن میشد با اون خانم.تازه من فیبروم هم داشتم که دکتر قانون چیزی نگرفت ازم واسه درآوردنش ولی اون یکی بهم گفت حدود۳هم برا دراوردفیبروم میگیرم.البته نهایتا خودشون دکتر قانون به من معرفی کردن واسه همینم اسم اون دکتره رو نمیگم دیگه اینجا زشته.

ممنون عزیزم.لطف کردی.من بچه اول سزارین بود دکترم دکتر احمدی بود.اونم دستش سبکه.من اذیت نشدم زود بلند ...

خواهش عزیزم موفق باشید.اره دقیقا سختیش همون ساعتای اوله

مطمئن باش هر چقدر هم درد داشته باشه اصلا در حد طبیعی نیست من دو تا طبیعی کردم رفتم اون دنیا وبرگشتم

دقیقا خودم اینجوری شدم سرطبیعی اصلا قابل مقایسه با سز نبست.

مبارک باشه عزیزم. منم پیش دکتر داوود آبادی ام.ان شاءالله قرار اون سزارینم کنه خیلی تعریفشو شنیدم که ...

مرسی عزیزم .انشالله بسلامتی 😍