2777
2789

الهی که خیر دنیا و آخرت رو ببینه خانم دکتر مریم دهقان.واقعا فوق العادست انسان واقعی و تو کارش بسیار مسئولیت پذیر و منصف...بخدا اولین بارم بود که دیدمشون نه میشناختمشون نه میشناسنم ولی مثل یه دکتر مهربون چندین و چندساله باهام رفتارکردن

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كجايين شما؟

خوزستان.خانم دکتر اهواز هستن.دیروز بیمارستان اریا اهواز سز کردم خیلی راضیم نسبت به طبیعی که چندسال پیش کردم

بسلامتی قدم نی نی خیرباشه  پربرکت وپرروزی باشه

ممنون عزیزم فدای مهربونیت🙏🏻باورکن اینقد خوشحال و راضی بودم گفتم بذار با بچه ها نی نی سایت شریک شیم تو این خوشحالی🤗

ممنون عزیزم فدای مهربونیت🙏🏻باورکن اینقد خوشحال و راضی بودم گفتم بذار با بچه ها نی نی سایت شریک شیم ...

😍😍😍💚💚💚

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
چند هفتگی سز شدی؟ ایشالاه نوبت منم بشه سریع خسته شدم 

۳۹هفته و چهار روز فکرکنم.انشالله شمام بسلامتی زایمان کنی و راحو بشی.اره یکی از خوبیای سز همینه زودتر راحت میشی و نی نی میاد تو بغلت😍

بسلامتی عزیزم

برگشتی خونه؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عه امروز تولد یک سالگی دخترمه دقیقاسال پیش این موقع دختر منم تازه رسیده بود😂 عزیزم تبریک میگم ان ش ...

بسلامتی تولد گل دخترتونم مباااارک😍و همچنین ایشالله زیر سایه پدرمادر با دلخوش بزرگ شه🙏🏻

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e0f25596c033