2777
2789
عنوان

چجوری تو جمع جذابین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 61 پست
رابطتت با خواهر شوهرا و اونایی ک بزرگترن ازت چجوریه؟؟من خیلی خیلی راحت نیستم باهاشون 

عالی همه دوسم دارن ببین مادر شوهرم الان پیشمه میگه کاش همه عروسام مث تو بودن 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
عالی همه دوسم دارن ببین مادر شوهرم الان پیشمه میگه کاش همه عروسام مث تو بودن 

منو هم دوست دارن ....دوست داشتن مهمه اما اینکه بتونی باهاشون رابطه ی خیلی صمیمانه و بدون رودروایسی داشته باشی مهم تره....

ب منم ابراز عشق زیاد میکنن اما چون عمدتا ۱۰ یا ۱۵ سال ازم بزرگترن یکمی سختمه رابطه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب عزیزم....از بقیه رازهای موفقیتت بگو 

من اعتماد به نفسم بالاست مغرورم. برا خودم ارزش قائلم به خودم میرسم. هر غذایی رو جلوم بزارن نمیخورم. چیزی نمیگم اما نمیخورم و اون اخرین باریه که اون غذا واس من پخت میشه   تمیزم موهامم تا  زانوهای پام شده رنگشونم کردم.  همیشه ادما از ادمای تمیز خوششون میاد 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
خوشرو و با حوصله دقیقا یعنی چی؟؟از اخلاقات بگو بیشتر 

مثلا خيلي به بزرگترا احترام ميزارم از بقيه بيشتر.مثلا خونه ي مادربزرگم اينا موقع غذا همه ميشينن سر سفره من بالا پيش مامان بزرگ بابا بزرگم ميشينم كه چون زمين نميتونن تنها غذا نخورن

همه ميرن بيرون من ميمونم پيششون 

با بچه ها خيلي رابطم خوبه و بخاطر اينكه زياد كتاب ميخونم و با ادما در ارتباطم خيلي ميتونم اگر كسي مشكلي داشت راهنماييش كنم

طرز فكرم به نظر همه خيلي خوبه و ازم هميشه نظر ميگيرن كلا محبوبم

من اعتماد به نفسم بالاست مغرورم. برا خودم ارزش قائلم به خودم میرسم. هر غذایی رو جلوم بزارن نمیخورم. ...

والا ما اگه چیزی نخوریم مهم نیست....خب دوست نداشتی حتما....انقد نباید مهم باشه ک 

بیشتر توضیح بده مورد اول رو....بنظر جالب اومد  

همون هاله میشه ...

مثلا شما یک هفته رژیم سالم خوری بگیر .چربی و سوسیس کالباس و ...نخور .

هر بار میری ببخشید تو دستشویی که دفع کنی ، (عذرخواهی میکنم )، دفعت بوش هم فرق داره.چهره ت روشن تر میشه .پوستت بازتر میشه .کبدت پاک میشه ...

این یک مثال از تاثیر سالم خوردن بود که در موارد مختلفی اثر میذاره ....مثلا میگن چینی ها به شدت بوی بدی داره بدن شون .خودمم تو قشم بهشون برخورد کردم .چون چیزایی که میخورن مثل زباله میشه تو بدن شون ...

حالا تاثیر فکر هم همینه.وقتی متعفن باشه ، تو چشمهات تو صورتت تو کلماتت تو حسی که پشت کلمات میاد ، تو لحنت و‌...تاثیر میذاره ...

من هر دو زندگی را تجربه کردم .قبلا خیلی توجهات به من کم بود .الان بلعکس شده 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

منو هم دوست دارن ....دوست داشتن مهمه اما اینکه بتونی باهاشون رابطه ی خیلی صمیمانه و بدون رودروایسی د ...

این ربطی به هاله و ... نداره ها 

شما لزومی نداره با همه صمیمی باشی .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مثلا خيلي به بزرگترا احترام ميزارم از بقيه بيشتر.مثلا خونه ي مادربزرگم اينا موقع غذا همه ميشينن سر س ...

چه خوب خیلی دوست دارم با کسی مثه تو اشنا شم....من مشکل اصلیم اینه ک جمعی ک هستیم همشون ازم ده پونزده سال بزرگترن خب بهرحال دغذغه و حرفاشونم با من بیگانه هست...بنظرت چکار کنم ک هم محبوب باشم هم اذیت نشم؟؟گاهی حس میکنم متعلق ب این حمع نیستم و گاهی هم عمیقا دلم میخواد منو از خودشون بدونن

چه خوب خیلی دوست دارم با کسی مثه تو اشنا شم....من مشکل اصلیم اینه ک جمعی ک هستیم همشون ازم ده پونزده ...

منم 22سالمه و همه تو جمع خانواده سي سال به بالان 

دوس داشتي باهم بيشتر راجبش حرف بزنيم خيلي خوشحال ميشم❤️

چه عالی یعنی اگه بخوام جمع بندی کنم مثبت اندیشی و کنار گذاشتن منفی نگری؟؟

دقیقا 

مثلا بعضی از بچه کوچیک ها با غریبه ها رابطه نمیگیرن ...یهو با یکی راحت رابطه شون جور میشه تو نگاه اول .این فرد هاله ش مثبت  هست